Veysel: Taraftarı üzdük, şimdi sevindireceğiz

Güncelleme Tarihi:

Veysel: Taraftarı üzdük, şimdi sevindireceğiz
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2005 16:55

Beşiktaş'ın forvet oyuncusu Veysel Cihan, ilk yarıda üzdükleri siyah-beyazlı taraftarları, ikinci yarıda alacakları iyi sonuçlarla sevindireceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Antalya'da katıldığı Efes Cup 4'te, Hollanda'nın Vitesse Arnhem takımını 1-0 yenen Beşiktaş'ta, golü atan futbolcu olan Veysel, kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu. Forma şansı bulduğu son maçlarda performansıyla dikkat çeken Veysel, yedek kulübesinde oturduğu dönemlerde çok çalıştığını belirterek, “Son zamanlarda forma şansı buluyorum ve bunu iyi değerlendirdiğimi sanıyorum. Eksiklerimi, oynadığım sürece hızlı bir şekilde aşacağım” dedi.

Ligin ilk yarısında, Beşiktaş camiasına yakışmayacak ve hak etmedikleri sonuçlar aldıklarını ve taraftarları üzdüklerini ifade eden Veysel, “İkinci yarıda daha iyi sonuçlar alarak onları sevindireceğiz. Üst üste kötü sonuçlar bizi bir hayli yıprattı. Arzuladığımız sonuçlarla iyi bir başlangıç yapıp, nerelere gelebileceğimizi herkese göstermek istiyoruz. İlk maçlarımızı kazandığımız takdirde ligin üst sıralarında büyük değişiklikler olacağına inanıyorum”  diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!