Venedik Karnavalı kareleri İzmir'de

Güncelleme Tarihi:

Venedik Karnavalı kareleri İzmirde
Oluşturulma Tarihi: Eylül 23, 2017 12:18

Venedik Karnavalı kareleri İzmir'de

Haberin Devamı

FOTOĞRAF sanatçısı Avukat Erhan Meço, dünyanın en ihtişamlı maske karnavalı olan Venedik Karnavalı'nı çok özel karelerle İzmir'e taşıdı.

Avukat Erhan Meço'nun 'Masalsı bir gelenek: Venedik Karnavalı' adını taşıyan fotoğraf sergisi Konak'ta bulunan Çetin Emeç Sanat Galerisi'nde açıldı. Serginin açılış törenine İzmir'in cemiyet hayatının önde gelenleri katılırken; İzmir Baro Başkanı Avukat Aydın Özcan, serginin ana sponsoru Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı ve Yönetim Kurulu Üyesi Şener Avcı, Alsancak Koruma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Dilek Olcay da bu özel gününde sanatçıyı yalnız bırakmadı.

Açılışta kısa bir konuşma yapan Meço, avukatlık mesleğini icra ederken bir taraftan da fotoğraf sanatına olan kişisel tutkusunu, topluma ve fotoğraf sanatına katkı yapacak çalışmalara dönüştürdüğünü söyledi. Meço, serginin sponsoru Avcılar İnşaat'a, Cengiz Özer Eğitim Merkezi'ne ve açılışa katılan dostlarına da teşekkür etti.

Tüm geliri Türk Eğitim Vakfı'na bağışlanacak olan 'Masalsı bir gelenek: Venedik Karnavalı' sergisi 5 Ekim 2017 tarihine kadar gezilebilecek.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!