Vedat Okyar: Tayfur'un gecesi

Güncelleme Tarihi:

Vedat Okyar: Tayfurun gecesi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 17, 2000 00:00

Vedat OKYAR
Haberin Devamı

MAÇTAN önce bana uzatılan mikrofonlara büyük maçların favorisi olmaz ama kazanmaya yakın olanı vardır dedim. Beşiktaş da bana göre, dün akşamın maç öncesi kazanmaya yakın olan tarafıydı. Niyesi de şöyle. Birinci olarak, Beşiktaş takımı son oynadığı Milan maçında kaybetmekle kalmadı, utandı. Beşiktaşlı oyuncular dün akşamı ayıp kapama maçı olarak göreceklerdi. Böyle de gördüler ve F.Bahçe'ye istediklerini kabul ettirdiler.

Gözardı edilmesin, Beşiktaş takımı 5 tane ciddi Avrupa maçı oynadı. F.Bahçe'nin böyle bir şansı yoktu. Daha Türkçesi, F.Bahçe daha takım olamamış. Dün akşam yalnız kendi takımının değil, sahanın en iyi oyuncusu Tayfur'du. Her girdiği yeri çürüttü, hep topla çıktı. Nihat'a bir gol attırdı, kendi de gol buldu. Dün akşam Beşiktaş takımında Ahmet Dursun dışında oyunu ısırmayan oyuncu yoktu. Herkes büyük bir istekle, büyük bir futbol oynama iştahıyla oyunu kopardılar, aldılar.

AFERİN İBRAHİM

İbrahim'e de ayrı bir satır lazım. Bu çocuk çok faydalı bir oyuncu. İnatçı, oyundan kopmayan iyi sol ayağı olan bir futbolcu. Ben dün akşam Rus oyuncuyu da takıma ısınmış buldum. Nouma'da zaten sıkıntı yok. Yine gollere devam etti. Münch bu sezon geçmişe göre çok çok iyi. Karhan'da zaten sorun yok. Beşiktaş takımı kendisi için çok önemli bir üç puan kazandı. Tabii ki aynı zamanda çarşamba günü kaybettiği prestiji geriye aldı. Farklı bir skorla kazanılan bu maç Beşiktaş'ın salı akşamı oynayacağı Barcelona maçına da moral taşıyacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!