Vedat Okyar: Neşter gerekli mi?

Güncelleme Tarihi:

Vedat Okyar: Neşter gerekli mi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2000 00:00

Vedat OKYAR
Haberin Devamı

BİZİM sevgili başkan, 10-15 gündür elinde neşterle dolaşıyor. Scala da diyor ki, ‘‘Benim takımımda neşterlik oyuncu yok.’’ Bir başka kesim de ‘‘Acaba Bilgili, Scala'yı mı ameliyata alacak?’’ diye fikir yürütüyor. Ben, Scala'yı operasyona alsın istemem. Ama düzeltilecek işler var.

Gelelim dünkü oyuna... İki ayrı devrede, iki ayrı Beşiktaş seyrettim. İlk yarıyı sevmedim, ikinci yarı oynanan futbolu beğendim. Futbol oynamanın çok zor olduğu bir sahada, Beşiktaş 2 puan kaybetti. Verilen kayıba mazeret var. O da saha.

DONMAMAK İÇİN

Beşiktaş'ın yediği bu ucuz gollere şaşmamak mümkün değil. Bir frikik golü yendi, evlere şenlik. Yapılan baraj da hatalı, Fevzi'nin yediği gol de. Fevzi'nin iki türlü kabahati var... ‘‘Baraj hatalı yapıldı’’ derse, ben de Fevzi'ye derim ki, ‘‘Baraj sorumlusu kalecidir, düzelt kardeşim... Kaldı ki, adam vurmadan önce sana telefon açtı, vuracağı köşeyi anlattı.’’

İbrahim'e iki çift lafım var... Sana ne oldu be kardeş? Bu kadar etkisiz top oynanır mı? Arkamda oturanlardan biri ‘‘Ama Vedat abi çok koşuyor’’ deyiverdi. Benim söylediğim de aynen şöyle: ‘‘Tabii ki koşacak. Çünkü koşmasa donacak. Futbol oynamak için değil, donmamak için koşuyor.’’

LİSTE BAŞI MÜNCH

Kendime göre iyi oynayanların listesini yaptım. Liste başı Münch. Çok iyi top oynadı. 90 dakika oyunun içindeydi. Bir alt satırına da İlhan'ı yazıyorum. 3. satırda 3 kişi var. 2. yarı oynadığıyla Nihat, Tayfur ve ne hayrettir ki, şimdiye kadar beğenmedim Bayram, oyuna girdikten sonra oynadığı futbolla kendini bana beğendirdi. Saha şartları futbolculara ne kadar çok zorluk çıkardıysa, hakeme de o kadar çıkardı. Yine de ele avuca sığacak bir hata yapmadı. Beşiktaş, maçı kurtardı ama 2 puan da kayıp var. Şimdi 15 gün futbol molası var. Bakacağız, neşter nasıl çalışacak... Takım da ikinci yarıya nasıl hazırlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!