Ve Yanal bıraktı

Güncelleme Tarihi:

Ve Yanal bıraktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2000 00:00

Haberin Devamı

Denizlispor teknik patronu istifa ettiğini resmen açıkladı

‘‘Uzun vadeli başarılı sonuçlar almak için uygun ortam yaratılamadı'' diyen Yanal, kararının Altay'la ilgisi olmadığını belirterek, ‘‘Altay'la anlaşırım ya da anlaşamam. Bu benim sorunum'' dedi.

İdeallerim var İstanbulspor galibiyetinden sonra istifasını sadece Hürriyet'e açıklayan Denizli Teknik Direktörü Ersun Yanal dün basın toplantısı düzenleyerek görevinden ayrıldı. İdealleri olan ve Türkiye'de bazı yeniliklere imza atmak isteyen bir teknik adam olduğunu belirten Yanal, ‘‘Uzun vadeli başarılı sonuçlar alınacak uygun ortam yaratılamadı'' dedi.

Uygun atmosfer ‘‘Bu nedenle kendi uygun bulduğum bir atmosferde çalışmak istiyorum'' diyen Yanal şöyle konuştu: ‘‘Futbolun gereklerini bilimsel koşullarda yerine getirecek bir yönetimle çalışmayı arzu ediyorum. Bu düşünceyi paylaşacak, yetki ve proje konusunda atılımlar yapacak bir kulüpte olmam gerektiğine inanıyorum. Görevi bırakma kararım futbolcuları çok üzdü.''

Antrenmana çıktı Dünkü antrenmana katılan, Gaziantep maçında son kez sahaya çıkacağını vurgulayan Yanal, ‘‘İstifamın Altay'la ilgisi yok. Altay'la anlaşırım ya da anlaşamam. Bu benim sorunum'' derken, Altay Futbol Koordinatörü Ervin Borg, ‘‘Yanal, İstanbulspor maçından üç puan alarak ayrılmak istiyordu. Sonra da bir, iki hafta dinlenecek ve takımı tanıyacaktı'' diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!