Ve taarruz başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Ve taarruz başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 07, 2007 09:55

Üst üste alınan kötü sonuçların ardından Beşiktaş'ta gözler transfer dönemine çevrildi. Kartal'ın hedefleri belli: Holosko, Serkan Kurtuluş ve U-19'un yıldızı Sercan Yıldırım.

Haberin Devamı

Forvetler durunca
Sezon başında 7 oyuncuyla kadrosunu güçlendiren Beşiktaş, ligde ve Şampiyonlar Ligi’nde bekleneni veremeyince, transfer için kollar sıvandı. Fanatik gazetesinin haberine göre, menajer Sinan Engin, “Herkes ayağını denk alsın. Ocak ayında her şey değişebilir” diyerek takviye yapılacağının sinyallerini vermişti. Bobo’nun sık sık sakatlanması, Nobre’nin ve Higuain’in de bir türlü bekleneni verememesi üzerine ara transferde yeni bir golcünün alınması neredeyse kesinleşti.

Öncelikli hedef Holosko
Teknik heyet ile yönetim arasında yapılan toplantılarda ilk adaylar şimdiden belirlendi. Sezon başında Ertuğrul Sağlam’ın ısrarla istediği Filip Holosko için Manisaspor’un kapısı tekrar çalınacak. Galatasaray’ın da kadrosuna katmak için çalışmalarda bulunduğu Slovak futbolcu için Siyah-Beyazlılar’ın kesenin ağzını açacağı ve hiçbir fedâkarlıktan kaçınmayacaklarını dile getirildi. Holosko’ya Avrupa’dan da talipler olduğu biliniyor.

Haberin Devamı

İkinci Kurtuluş yolda
Kartal, Holosko’nun yanı sıra genç yıldızı Serdar Kurtuluş’un kardeşi Serkan Kurtuluş için de atağa kalktı. Sakatlığı nedeniyle bu sezon kendini gösteremeyen Serkan’ın Beşiktaş’ta forma giymeyi çok istediği belirtildi. Ayrıca U-19 Milli Takımı’nın da santraforu olan Bursasporlu Sercan Yıldırım da Beşiktaş’ın transfer listesinde yer alıyor. Sercan’ı daha önce Manchester United’lı yetkililerin takibe aldıkları açıklanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!