Ve Adamo da tamam

Güncelleme Tarihi:

Ve Adamo da tamam
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 1999 00:00

Haberin Devamı

Belçikalı futbolcu Antalyaspor ile el sıkıştı.

Denizlispor'dan kiralanan futbolcu, kırmızı beyazlı yöneticilerle görüştüktün sonra Brüksel'e gitti. Pazartesi günü Antalya'ya dönecek ve imza attıktan sonra takımla idmana çıkacak.

Anlaşma sağlandı

Önceki gün Adanaspor'un stoperi Şenol Yavaş'ı renklerine bağlayan Antalyaspor, dün de Denizlispor'un Senegal asıllı Belçikalı forveti Mami Adamo Guaye ile el sıkıştı. Önceki gece Antalya'ya gelen siyahi futbolcu, kırmızı beyazlı yöneticilerle masaya oturdu ve bir saat süren görüşmenin ardından el sıkıştı. Geceyi AS Otel'de geçiren Mami Adamo Guaye, sabah uçakla Brüksel'e gitti.

Pazartesi dönecek

Genel Menajer Erdal Akpınar, Adamo Guaye'nin pazartesi günü Antalya'ya gelerek sözleşme imzalayacağını, öğleden sonra da takımla birlikte antrenmana çıkacağını söyledi. Akpınar, ‘‘Başkanımız Bekir Kumbul, bu futbolcunun kiralanması konusunda daha önce Denizlisporlu yöneticilerle prensipte anlaşma sağlamıştı. Biz dünkü görüşmemizde futbolcunun kendisi ile de anlaştık’’ dedi.

Sıra A.İbrahim de

Öte yandan, Antalyaspor'un G.Antep'ten transfer etmeyi düşündüğü Ali İbrahim'in pazartesi günü Antalya'ya geleceği öğrenildi. Akpınar'ın dün telefonla görüştüğü G.Antep Genel Kaptanı Asım Atmaz, yılbaşı nedeniyle Fildişi Sahili'ne giden Ali İbrahim'in pazartesi günü Türkiye'ye dönüş yapacağını belirterek, ‘‘Kendisine doğrudan Antalya'ya gidip görüşmesini söyledik’’ diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!