Vartaş Elazığspor – Göztepe maçı ne zaman? Maç saat kaçta? Hangi kanalda? İşte detaylar…

Güncelleme Tarihi:

Vartaş Elazığspor – Göztepe maçı ne zaman Maç saat kaçta Hangi kanalda İşte detaylar…
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2016 11:10

PTT 1. Lig ‘de yeni sezon ilk maçı Elazığspor ve Göztepe takımları arasında gerçekleşecek olan karşılaşmayla başlıyor. Ligde iki üst sıra ekiplerinden olan Göztepe , lider Elazığspor ile karşı karşıya gelecek. Peki maç ne zaman başlayacak? Saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?

Haberin Devamı

Yeni sezonun ilk açılış maçı haftanın en zorlu karşılaşmalarından birine sahne olacak. Ligin şuanda lider ekibi Elazığspor kendi seyircisi önünde Elazığ Atatürk stadında Göztepe'yi konuk ediyor. Vartaş Elazığspor Göztepe maçı için geri sayım başladı ve her iki takımda kamptan gelerek kendi bulundukları ilde çalışmalarını sürdürüyor.

GÖZTEPE’DE SERKAN KURTULUŞ GÜNDEMİ

Ara transferde Manisaspor’dan İsmail Köse, Kasımpaşa’den Kerem Şeras ve Vartaş Elazığspor’dan Serdar Özbayraktar’ı renklerine bağlayan Göztepe, Karşıyaka’nın sağ beki Serkan Kurtuluş’u almaya hazırlanıyor.

Alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvuran ve yönetime ayrılmak istediğini ileten 25 yaşındaki oyuncuyla ilk görüşmenin olumlu sonuçlandığı belirtildi. Sportif CEO Barış Güçlü’nün transfer teklifi yaptığı Serkan’ın Göztepe’ye imza atabileceği açıklandı. Karşıyakalı yöneticilerin de oyuncuya önünü açmak için söz verdikleri bildirildi.

Haberin Devamı

Futbola 2000 yılında Bursaspor’da başlayan Serkan Kurtuluş 2007’de yeşil beyazlı takımda profesyonel oldu. 2008-2009 sezonunda Galatasaray’a transfer olan futbolcu, 2012’ye kadar sarı kırmızılı ekipte görev yaptı. Ardından Gençlerbirliği ve Kayserispor formalarını terleten Serkan, bu sezon başında Karşıyaka’ya imza attı. Sezonun ilk yarısında Karşıyaka’da 17 resmi maça çıkan Serkan, çeşitli yaş kategorilerinde 72 kez milli takımda oynadı.

Barış Güçlü, Serkan’ın yanı sıra Başakşehirli stoper Gençer transferinin de bitme aşamasına geldiğini ifade etti. Savunmayı 2 oyuncuyla güçlendirecek olan Göztepe’nin kaleci, orta saha ve golcü arayışları sürüyor.

Vartaş Elazığspor – Göztepe maçı ne zaman Maç saat kaçta Hangi kanalda İşte detaylar…

GENCER CANSEV İLE ANLAŞILDI

PTT 1’inci Ligi’nin şampiyonluk adaylarından Göztepe, ara transferde Medipol Başakşehir’den stoper Gençer Cansev’le söz kesmişti.

Küçükköyspor’da profesyonel olduktan sonra Kartalspor, Giresunspor ve Boluspor formaları da giyen, PTT 1’inci Ligi’nde 106, Süper Lig’de 6 maça çıkan 27 yaşındaki oyuncunun yarın sözleşme imzalayabileceği öğrenildi. Gençer, bu sezon İstanbul temsilcisinde ligde 1, kupada ise 2 maçta şans bulabildi.

Haberin Devamı

Ara transferde ayrılan 8 futbolcunun yerine kadrosunu takviye etmeye çalışan sarı kırmızılılarda Gaziantepspor’dan sağ kanat İsmail Haktan Odabaşı ve Gençlerbirliği’nden kaleci Özkan Karabulut’un transferleri ise gerçekleşmedi. Daha önce Elazığspor’dan Serdar Özbayraktar, Kasımpaşa’dan Kerem Şeras ve Manisaspor’dan İsmail Köse’yi alan Göztepe, Antalyaspor’dan Lamine Diarra transferinde bonservis engeline takılmıştı.                                                            

Peki heyecanla beklenen Elazığspor – Göztepe maçı hangi kanalda? Saat Kaçta yayınlanacak?

Vartaş Elazığspor ile Göztepe arasında oynanacak olan PTT 1. Lig 18. hafta ilk maçı 16 Ocak 2016 cumartesi günü yani yarın saat 13.30 da başlayacak. Maç Trt Spor’da canlı olarak izlenebilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!