Van'ın Edremit ilçesi'nde toplu sünnet şöleni

Güncelleme Tarihi:

Vanın Edremit ilçesinde toplu sünnet şöleni
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2017 21:18

Van'ın Edremit ilçesi'nde toplu sünnet şöleni

Haberin Devamı

Arif KARAKAŞ / VAN, (DHA) -VAN'ın Edremit ile İstanbul'un Üsküdar belediyeleri, kardeş belediye protokolü kapsamında ilçedeki 500 çocuk için toplu sünnet töreni düzenledi.

Edremit İlçesi'ndeki Nur Tatar Spor Salonun'da düzenlenen toplu sünnet töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ise başladı. Sünnet töreninde konuşan Edremit Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Atıf Çiçekli, son bir ayda 600'den fazla çocuğun evlerinden alınıp hastanelerde sünnet ettirildiğini söyledi. Sünnet ettirilen çocuklara sünnet kıyafeti hediye ettiklerini belirten Çiçekli, çocuklara turistik gezide düzenlediklerini söyledi. Kendilerine desteklerinden ötürü Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'e teşekkür eden Çiçekli, "Çocuklarımızı ve kıymetli ailelerini bu kutlu günlerinde gönülden tebrik ediyorum" dedi. 

Daha sonra söz alan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ise kendilerine gösterilen kardeşlikten,ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yapılan konuşmaların ardından Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı Mehteran Takımı sahne aldı. Daha sonra çocuklarla toplu hatıra fotoğrafının çektirilmesi ve sünnet yemeğinin yenilmesi ile sünnet şöleni sona erdi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!