Van Persie'yi bize kazandır

Güncelleme Tarihi:

Van Persieyi bize kazandır
Oluşturulma Tarihi: Ocak 04, 2016 01:03

Tecrübeli oyuncunun istenilen düzeye gelmesi için ikinci yarıyı işaret eden sarı lacivertlilerin başarılı hocası, devre arası kampında RVP’nin daha fazla topla buluşabilmesine dayalı bir antrenman programı belirledi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE’de devre arası hazırlıkları en çok Robin Van Persie’ye yarayacak. Yeterince pas alamadığı için üzgün olan Hollandalı yıldızdan daha çok verim almak isteyen Vitor Pereira, bugün başlayacak çalışmalarla onun koşularına uygun bir hücum sistemi arayacak. 

Portekizli, hem takımına yüklemeler yapacak hem de tecrübeli oyuncuya yönelik bir hücum sistemi üzerine çalışmalar yapacak. İlk devrede 9 gol atan Hollandalı’nın, bu rakamı en az 3 katına çıkarabileceğini düşünen Pereira, artık her antrenmanda bu konuda çalışmalar yapacak.

SAVUNMA TAMAM SIRA HÜCUMDA...

FENERBAHÇE Yönetimi de ligin ikinci yarısında Robin Van Persie’ye yaptıkları yatırımın karşılığını almak istiyorlar. Bu konuda yönetim kuruluna ligin ikinci devresini işaret eden Pereira, RVP’yi daha çok topla buluşturup hem Hollandalı’yı hem taraftarı hem de yönetimi mutlu etmek istiyor.
Şampiyonluk yolunda hücumda daha üretken olmak zorunda olduklarının altını çizen Portekizli teknik adam, savunma konusunda istenilen noktaya geldiklerini belirterek ofans konusunda da takımının üst düzey bir duruma geleceğini düşünüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!