Van Persie'den sonra o da geliyor

Güncelleme Tarihi:

Van Persieden sonra o da geliyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2015 08:25

Robin van Persie'yi bitiren Fenerbahçe, Chelsea'nin Brezilyalı yıldızı Ramires'i de renklerine katmak için harekete geçti. Ramires olmadığı taktirde Feyenoord'da forma giyen Hollandalı Clasie ile masaya oturulacak.

Haberin Devamı

Robin van Persie'nin transferini de bitirerek dünya çapında yankı yaratan Fenerbahçe, kadrosuna bir yıldız daha katacak.

Orta alana bir takviye yapmayı kararlaştıran sarı lacivertliler, Chelsea ve Brezilya Milli Takımı'nın yıldız ismi Ramires'in peşine düştü.

7 GÜN 24 SAAT BÜTÜN TRANSFER HABERLERİ ANINDA BURADA

2010'DA 22 MİLYON EURO'YA ALINMIŞTI
İngiliz ekibinin 2010 yılında tam 22 milyon Euro ödeyerek aldığı Brezilyalı oyuncunun gelecek sezon büyük olasılıkla yedek kalacağı, bu nedenle de elden çıkarmayı planladığı öğrenildi.

Fenerbahçe'nin 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ramires için Chelsea ile yaptığı ilk görüşmelerde önemli bir mesafe katettiği belirtildi. Sürekli oynayacağı bir takımda yer almak isteyen Brezilyalı futbolcunun da bu nedenle sarı lacivertlilerin teklifine olumlu baktığı ifade edildi.

VAN PERSIE'NİN MUHTEŞEM KARİYERİ

Haberin Devamı

RAMIRES'İN ALTERNATİFİ CLASIE
Fenerbahçe, Ramires'in transferini gerçekleştiremediği taktirde Hollanda'nın Feyenoord takımında forma giyen Jordy Clasie'ye yönelecek. Hollanda Milli Takımı'nda da forma giyen 23 yaşında ve 1.69 metre boyundaki genç futbolcunun şu anki piyasa değeri 10 milyon Euro civarında.

Van Persieden sonra o da geliyor

RAMIRES KİMDİR?
Doğum tarihi. 24 Mart 1987
Doğum yeri: Barra do Pirai
Boy: 1.80 metre
Mevkii: Orta saha
Oynadığı kulüpler: Joinville, Cruzeiro, Benfica, Chelsa

Van Persieden sonra o da geliyor

JORDY CLASIE KİMDİR?
Doğum tarihi: 27 Haziran 1991
Doğum yeri: Haarlem (Hollanda)
Boy: 1.69 metre
Mevkii: Orta saha
Oynadığı kulüpler: Feyenoord, Excelsior

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!