Van Persie ve Depay idmanda tartıştı!

Güncelleme Tarihi:

Van Persie ve Depay idmanda tartıştı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2015 07:31

Hollanda Teknik Direktörü Danny Blind, Fenerbahçe'de sorunlar yaşayan Robin van Persie'nin, milli takımda Memphis Depay ile tartışma yaşadığını söyledi.

Haberin Devamı

RVP'nin idmanda Depay ile kapıştığını kabul eden teknik adam, "Bazen idmanlarda oyuncular farklı düşünebiliyor. Konuşuldu. Bu durum için de, böyle oldu ve şimdi kapandı diyebilirim. Bunun benim Van Persie'yi yedek kulübesine koyma kararım ile bir ilgisi yok. Olay Memphis ile Robin arasında, basit bir pas atılması, atılmaması olayıydı. Daha fazlası değil" dedi.

Van Persie ve Depay idmanda tartıştı
VAN PERSIE, PEREIRA KRİZİNİ ANLATTI

"BUNLARIN HEPSİ SAÇMALIK"

Bazı gazeteciler, Van Persie'nin Kazakistan maçının son bölümlerinde oyuna girmesini yıldız ismin milli takımda son günlerini yaşadığı şeklinde yorumlarken, Blind bu iddialara sert çıktı ve "Bunların hepsi birer saçmalık. Gole ihtiyacımız olursa onu oyuna alacağım konusunda maçtan önce anlaşmıştık. Ama maç garantiye alınınca ona 100. maçını oynama şansı vermem de mantıklıydı. Üçüncü değişiklik hakkımı kullanmak için biraz beklemem gerekti. Robin'le bunu konuştuk ve o beni anlıyor. İnsanların böyle iddialarda bulunmasını anlamak güç." sözlerini kullandı.

Haberin Devamı

Hollanda, Euro 2016 Elemelerinde son maçını Çek Cumhuriyeti'yle oynayacak ve bu maçı kazanıp, İzlanda'nın Türkiye'yi mağlup etmesini umut edecek.

Van Persie ve Depay idmanda tartıştı
BLIND'DEN E-MAIL AÇIKLAMASI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!