Van Büyükşehir Belediyesi kışa hazır

Güncelleme Tarihi:

Van Büyükşehir Belediyesi kışa hazır
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2017 13:18

Van Büyükşehir Belediyesi kışa hazır

Haberin Devamı

Behçet DALMAZ/VAN,(DHA)- VAN Büyükşehir Belediyesi, kar yağışına karşı önlemlerini almaya başladı. Van Büyükşehir Belediyesi Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı, kentte karla mücadelde kullanılacak 126 aracı, bakımdan geçirdi. 

İçişleri Bakanlığı'nın Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kayyum atanan Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nun talimatıyla,  Büyükşehir Belediyesi  kış önlemlerini almaya başlarken, karla mücadele çalışmalarının sorunsuz geçmesi için karla mücadele çalışmalarında kullanılan 126 iş makinesi bakımdan geçirildi. Van Büyükşehir Belediyesi  Makine İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanlığına bağlı, 60 personelin çalıştığı 14 atölyede hummalı bir çalışma gerçekleştirildi. Çalışma kapsamında çetin geçen kış aylarında karla mücadele edecek olan 126 iş makinesinin  bakım ve onarımları yapıldı. Makine İkmal Bakım ve Onarım Daire Başkanı Selim Elhansu, Van'da kış şartlarının çok çetin geçtiğini belirterek şöyle konuştu:
" İlimiz kış mevsiminin çetin geçtiği ve uzun sürdüğü bir coğrafyada olması nedeniyle bizler de kış hazırlıklarımızı erken başlattık. Antifiriz, kışlık lastik, ve zincir noktasında tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Eksikliklerimizi giderdik. Karla mücadeleye hazır bir şekilde bekliyoruz. Şu an görmüş olduğunuz araçlarımızı da en uzak ilçelerimizden başlayarak, tamir bakım ve onarımlarını yapmaktayız. Malum bizim tüm araçlarımız hizmet aracı olduğundan yaz-kış fark etmeksizin çalışmaktadır. Kış ayların bu araçlarımızın tamamına yakınını karla mücadelede kırsal alanda çalıştıracağız" 
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!