Vali Yıldırım: Kenti birlikte yöneteceğiz

Güncelleme Tarihi:

Vali Yıldırım: Kenti birlikte yöneteceğiz
Oluşturulma Tarihi: Haziran 30, 2016 11:16

Vali Yıldırım: Kenti birlikte yöneteceğiz

Haberin Devamı

 

AFYONKARAHİSAR, (DHA) - VALİLER Kararnamesiyle Afyonkarahisar'a atanan Aziz Yıldırım, belediye başkanları, çeşitli kurum müdürleri ve STK temsilcilerini kabulünde, "Kenti birlikte yöneteceğiz" dedi.

Vali Aziz Yıldırım, Sultandağı Belediye Başkanı Osman Acar, Bolvadin Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim, Özburun Belediye Başkanı Asım Kızılaslan, Dişli Belediye Başkanı Süreyya Güvenir, Afyonkarahisar Açık Cezaevi Müdürü Muzaffer Avcı, Kapalı Cezaevi Müdürü Yaşar Yüceli, Bolvadin Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Betül Nurbaş, İl Genel Meclis Üyeleri Ömer Dayı ve Yener Sevim, Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Tamer Dişbudak ve bazı kurum müdürleri ve STK temsilcilerini kabul etti.

Ziyaretçilerden çeşitli bilgiler alan Vali Aziz Yıldırım, kentteki tüm birimlerin birlik ve beraberlik içerisinde çalışmasında memnun olduğunu söyledi. Göreve başladığı günden itibaren yoğun ilgiyle karşılaştığını ifade eden Vali Yıldırım, "Afyonkarahisar için her türlü faydalı ve hayırlı hizmeti tüm halkımızla yerine getirerek kenti birlikte yöneteceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!