Vali Yavuz Dereceye Giren Köy Öğrencilerini Tebrik Etti

Güncelleme Tarihi:

Vali Yavuz Dereceye Giren Köy Öğrencilerini Tebrik Etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2015 15:08

MUŞ VALİSİ SEDDAR YAVUZ, KÖY ÖĞRENCİLERİNİ TEBRİK ETTİ

Muş Valisi Seddar Yavuz, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği şiir ve resim yarışmalarında iki defa üst üste birinci olan Yarpuzlu İlkokulu öğrencilerini tebrik etti.
Muş Valisi Seddar Yavuz, şiir ve resim yarışmalarında üst üste iki defa il birincisi olan merkeze bağlı Yarpuzlu Köyü İlkokulu öğrencileri Ayşe Sayılgan (10) ve Rabia Özmen’i (10) tebrik etti. Yarışmalarda köy okulu öğrencilerinin gösterdiği başarının büyük olduğunu belirten Vali Yavuz, öğrencilerle bir süre sohbet ederek özellikle şiirle uğraşmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Yarpuzlu Köyü İlkokulu Müdürü Zülküf Demirçin ve öğrencilerin sınıf öğretmeni Aslıhan Dalmış’ı da tebrik eden Vali Yavuz, öğrencilere daha çok emek verilmesi tavsiyesinde bulundu. Okullarında herhangi bir eksikliğin olup olmadığını soran Vali Yavuz, “Türkiye Cumhuriyeti artık eski Türkiye değil. Ülkemiz güçlü ve çok şükür her türlü imkanlara sahip, bununla gurur duyuyoruz. Ne sıkıntınız olursa olsun bize bildirin, ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Yeter ki siz çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde yetiştirin” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!