Vali Köse'den şehit Yavuz Bayram'ın ailesine ziyaret 

Güncelleme Tarihi:

Vali Köseden şehit Yavuz Bayramın ailesine ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2017 16:36

Vali Köse'den şehit Yavuz Bayram'ın ailesine ziyaret 

Haberin Devamı

Cengiz YALÇIN/KIZILIRMAKÇankırı), (DHA)- ÇANKIRI Valisi Mesut Köse, geçtiğimiz hafta Tendürek Dağı bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit düşen şehit Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Bayram'ın Kızılırmak ilçesine bağlı Yukarıalagöz köyünde ziyaret etti.
Şehit Yavuz Bayram için mevlit okutan ailesini yalnız bırakmayan Vali Köse, şehit Yavuz Bayram'ın babası Kamil Bayram ile annesi Afife Bayram ve şehidin yakınları ile görüştü. Ziyarete Kızılırmak Kaymakamı Sercan Yılmaz, Kızılırmak Belediye Başkanı Bayar Soysal, Çankırı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Tahsin Yıldırım ile diğer yetkililer katıldı.
 Ziyarette şehit Bayram için Kuran'ı Kerim okunarak dualar edildi. Şehidin anne babasını teselli eden Vali Mesut Köse, vatanı için canını hiç çekinmeden ortaya koyan aziz şehitler sayesinde insanlarımızın güven içinde yaşadıklarını söyledi. Şehidin ailesine, çocuklarının şehit olmasının bir teselli kaynağı olduğunu ifade eden Vali Köse,  ailenin her türlü sıkıntısını gidermek için devletin her zaman yanlarında olduğunu vurguladı.
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!