Vali Karaloğlu'ndan resepsiyon

Güncelleme Tarihi:

Vali Karaloğlundan resepsiyon
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 31, 2017 14:41

Vali Karaloğlu'ndan resepsiyon

Haberin Devamı

 

ANTALYA (DHA) - ANTALYA Valisi Münir Karaloğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95'inci yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Antalya Orduevi'nde resepsiyon verdi.
Resepsiyona Antalya Ak Parti Milletvekilleri İbrahim Aydın ve Hüseyin Samani, Garnizon Komutanı Albay Tahir Savran, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, Antalya Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, şehit ve gazi yakınlarıyla birlikte çok sayıda davetli katıldı.
Vali Karaloğlu, salonun kapısında tüm konukları tek tek karşılayarak tebrikleri kabul etti. Davetlilere hitap eden Karaloğlu, "Türk tarihine altın harflerle yazılmış birçok büyük zafer var. Bunlardan biri de 30 Ağustos'ta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi zaferdir. 26 Ağustos 1071'de kazanılan Malazgirt Zaferi nasıl Anadolu'nun kapılarını Türklere açmışsa, 30 Ağustos 1922 Zaferi de Anadolu'nun kıyamete kadar Türk yurdu, Türk vatanı kalacağının dosta düşmana ilanı olmuştur" dedi.
Konuşmasında 30 Ağustos'un aynı zamanda Silahlı Kuvvetler günü olduğuna da dikkat çeken ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarının gününü kutlayan Vali Karaloğlu, “Şükürler olsun; güçlü bir milletiz, güçlü bir devletimiz var. Ve bu milletin içinden çıkmış güçlü bir milli ordumuz var. Bu topraklarda son dönemlerde yaşadığımız kargaşaya baktığımızda, bu orduya ne kadar ihtiyacımız olduğu açıktır" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!