Vali Güzeloğlu Şampiyon Sporcuları Ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Vali Güzeloğlu Şampiyon Sporcuları Ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2015 13:23

DÜNYA ŞAMPİYONU OLAN 23 YAŞ ALTI SU HOKEYİ MİLLİ TAKIMI, KOCAELİ VALİSİ HASAN BASRİ GÜZELOĞLU'NU ZİYARET ETTİ.

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 6-15 Ağustos 2015 tarihleri arasında İspanya’nın Castello de la Plana kentinde düzenlenen Sualtı Hokeyi Dünya Şampiyonası’nda Dünya şampiyonu olan 23 Yaş Altı Türk Milli Erkek Takımı’nı makamında kabul etti.
Dünya şampiyonu olan 23 Yaş Altı Türk Milli Erkek Takımı sporcuları; İsmail Sarıkaya, Coşkun Yağız Aydın, Hakan Kutlu, Ahmet Efecan Ay ve Sinan Demir ile Judoda Avrupa Ferdi Şampiyonu ve Dünya 3.’sü olan Tuğçe Beder ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Antrenörler Celal Kavaz ve Haluk Bayraktar, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Milli sporcular, Vali Güzeloğlu’na çiçek ile şampiyonada kazandıkları kupalarını takdim ederek, kabullerinden dolayı teşekkür ettiler.
Daha sonra Milli Takım Antrenörleri Celal Kavaz, Haluk Bayraktar ve milli sporcular, Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na çalışmaları hakkında bilgi sunumu gerçekleştirdiler. Vali Güzeloğlu ise Türk Bayrağı’nı yurt dışında dalgalandırarak İstiklal Marşı’nı okutturan sporcularla gurur duyduğunu belirterek, kendilerini tebrik etti ve başarılarının devamını diledi. Vali Güzeloğlu son olarak günün anısına sporculara birer altın hediye etti .
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!