Vali Güner'den veda ziyaretleri

Güncelleme Tarihi:

Vali Günerden veda ziyaretleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2016 11:01

Vali Güner'den veda ziyaretleri

Haberin Devamı

 

AFYONKARAHİSAR, (DHA) - VALİLER kararnamesiyle Merkez Valiliğine atanan Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, ilçelerde veda ziyaretinde bulundu.

Vali Hakan Yusuf Güner, veda ziyaretlerini sırasıyla Dazkırı, Evciler, Başmakçı, Dinar, Kızılören, Hocalar, Sandıklı, Sinanpaşa, İhsaniye, Çobanlar, Şuhut, İscehisar, Bayat, Emirdağ, Bolvadin,Çay ve Sultandağı ilçelerinde kaymakam ve belediye başkanlarını makamlarında ziyaret ederek sürdürdü. Vali Hakan Yusuf Güner, ziyaretlerinde kaymakam, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.

BAŞARILI ÇALIŞMALAR YAPTIK

Vali Hakan Yusuf Güner ziyaretlerinden yaptığı konuşmada, "Afyonkarahisar'ın en genç Valisi olarak, ilçelerle birlikte bir bütün olarak, kaymakamlarımızla, belediye başkanlarımızla, il müdürlerimizle, bürokratlarımızla, kurum ve kuruluş temsilcilerimizle, iş adamlarımızla, basın mensuplarımızla ve tüm paydaşlar ile tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizle birlikte birçok ilke ve başarılı çalışmalara imza attık. Yaptığımız başarılı çalışma ve faaliyetler sonucu elde ettiğimiz iyi ve büyük kazanımlarla Afyonkarahisar'dan ayrılıyorum. Ben herkese hakkımı helal ediyorum, sizlerin de bana haklarınızı helal etmenizi istiyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!