Vali Düzgün’ün Kabul Günü

Güncelleme Tarihi:

Vali Düzgün’ün Kabul Günü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 04, 2015 15:18

VALİ ORHAN DÜZGÜN, BAZI SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI, KAYSERİ ERCİYES A.Ş. GENEL MÜDÜRÜ İLE KALİGRAFİ SANATÇISINI MAKAMINDA AYRI AYRI KABUL ETTİ.

Vali Orhan Düzgün, bazı sivil toplum kuruluşları, Kayseri Erciyes A.Ş. Genel Müdürü ile kaligrafi sanatçısını makamında ayrı ayrı kabul etti.
Vali Düzgün, ilk olarak Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alak’ı kabul etti. Kayseri’nin en önemli sektörlerinin başında mobilya sektörünün geldiğini belirten Vali Düzgün, ticaret ve sanayi kenti olan Kayseri’de mobilya sektöründe faaliyette bulunan sanayicilerin bir araya gelerek, sektörde karşılaşılan sorunlara çözüm üretmek ve sektörün gelişimine katkı sağlamak için işbirliği içinde bulunmalarının önemine değindi.
Kayseri Mobilya Sanayicileri Derneği Başkanı Mahmut Alak ise, kendilerine verdiği önem ve destekten dolayı Vali Düzgün’e teşekkür ederek, dernek olarak gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgiler verdi.
Daha sonra, Kayseri Erciyes A.Ş. Genel Müdürü Murat Cahit Cıngı ve R. Blu Hotel Genel Müdürü Fercan Başkan ile turizm fuar organizasyonları hakkında görüşen Vali Düzgün, turizmde altyapı çalışmalarının tamamlanmaya başlaması ile birlikte kentin tanıtımına büyük önem verdiklerini ve bu kapsamda fuar organizasyonlarının çok önemli olduğuna değindi.
Kayseri Erciyes A.Ş. Genel Müdürü Murat Cahit Cıngı ise, Erciyes Master Planı ile Kayseri’nin turizm anlamında önemli bir adım attığını belirterek, Kayseri’nin turizm sektöründe adını duyurabilmesi için fuar organizasyonlarına katılımın gerekliliğine işaret etti.
Kayseri’de 20 yılı aşkın süredir kaligrafi sanatı ile uğraşan Osman Durmuş’u makamında kabul eden Vali Düzgün, işaretleri ahenk, anlam ve ustalıkla bir araya getiren kaligrafiyi günümüzde yaşatan Osman Durmuş’u tebrik ederek, hat sanatının yaşatılmasındaki katkılarından dolayı teşekkür etti.
Vali Düzgün, tekstil sektörüne ait sendika temsilcilerini kabulünde de, 2 ay önce seçilen yeni yönetime görevlerinde başarılar diledi.
Son olarak, Kayseri Hafriyatçılar ve İş Makinaları Derneği Başkanı Yavuz Gencer Kayısı ve yönetim kurulu üyelerini kabul eden Vali Düzgün, dernek çalışmaları hakkında başkan ve yönetimden bilgiler aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!