Vali Düzgün Gazileri Makamında Ağırladı

Güncelleme Tarihi:

Vali Düzgün Gazileri Makamında Ağırladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2015 15:03

ORDULU GAZİLER VALİYİ ZİYARET ETTİ

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Şükrü Tandoğan ile Ordu ve Kayseri Şube Başkanları ile şubelere bağlı gazileri makamında ağırladı.
Vali Düzgün, “Şehit yakınları ve Gaziler baş tacımızdır” diyerek karşıladığı misafirlerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ülkenin bölünmez bütünlüğüne karşı saldırıların yapıldığı bir dönemde gerçekleşen ziyaretin önemine işaret etti.
Her fırsatta Gaziler ile bir arada olmaya özen gösterdiğini kaydeden Vali Düzgün, 19 Eylül Gaziler Günü’nde birlikte olduğu gazilerle bayram sonrasında da yemekte buluştuklarını hatırlatarak, Millet olarak her daim yanında oldukları Gazilere hizmet etmenin kendisi için en önemli görevlerden olduğunu vurguladı.
Vali Düzgün, “Kan akıtılarak, can verilerek sahip çıkılan bu topraklarda huzur içinde yaşıyorsak, elbette ki şehit ve gazilerimizin sayesindedir. Bazı kamu görevleri vardır ki önemi bazı dönemlerde çok daha iyi anlaşılır. Son dönemlerde artan terör saldırılarının sonuçsuz kalacağına, birlik ve beraberliğimizin ebediyen yaşayacağına inanıyoruz.” diye konuştu.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Emekli Albay Şükrü Tandoğan da, Vali Düzgün’e yakın ilgisinden dolayı teşekkür ederek, dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Gazilerin tek çatı altında toplanması amacıyla başlattıkları çalışmalar sonrası Türkiye genelinde 116 şube ile 26 bin üyeye ulaştıklarını ifade eden Tandoğan, derneğe üye olmayanlarla birlikte toplam 46 bin gazi ve ailesine hizmet verdiklerini belirtti.
Tandoğan, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 40’ncı yıldönümünde Kayseri’deki Hava İndirme Tugayı’ndan harekata katılanlara yönelik düzenlenen programı da hatırlatan Tandoğan, “Sayın Valimizin Kıbrıs Gazileri onuruna düzenlediği iftar yemeğini unutmamız mümkün değil. O bakımdan Sayın Valimize özel bir teşekkür borçluyuz” dedi.
Muharip Gaziler Derneği Ordu Şube Başkanı Mehmet Ali Gümüşkaya ise Ordu Valiliği görevi sırasında Gaziler ile yakından ilgilenen Vali Düzgün’ün Kayseri Valiliği görevi sırasında da kendileri ile ilgilenip destek vermesinin mutluluğunu yaşadıklarını anlatarak, ziyaret vesilesiyle Kayserili Gaziler ile kaynaşmalarının kendilerine büyük bir moral verdiğini dile getirdi.
Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı’nın da hazır bulunduğu ziyarette Gazilere yönelik yapılan çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!