Vali Deniz: Batman, hendek siyasetine prim vermedi

Güncelleme Tarihi:

Vali Deniz: Batman, hendek siyasetine prim vermedi
Oluşturulma Tarihi: Mart 10, 2017 18:22

Vali Deniz: Batman, hendek siyasetine prim vermedi

Haberin Devamı

Arif ARSLAN- Reşat YİĞİZ/BATMAN, (DHA) - BATMAN Valisi Ahmet Deniz, Batman halkının hendek siyasetine prim vermediğini belirterek, "Bize öncelikle huzur lazım. Bir yerde huzur varsa, birlik ve beraberlik varsa, sorunlar çok daha hızlı çözülüyor. Huzurun olduğu yerde yatırım oluyor, kalkınma, girişim ve değişim oluyor" dedi.
Vali Ahmet Deniz, yanında Garnizon Komutanı Albay Hüseyin Topuz, Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkapan ile birlikte Sason İlçesi'ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Sason meydanında vatandaşlarla görüşen Vali Deniz, buradaki konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Bir yerde huzur, birlik ve beraberlik varsa sorunlar çok daha hızlı çözüldüğünü anlatan Vali Deniz, "Bize öncelikle huzur lazım. Bir yerde huzur varsa, birlik ve beraberlik varsa, sorunlar çok daha hızlı çözülüyor. Huzurun olduğu yerde yatırım oluyor, kalkınma, girişim ve değişim oluyor. Bütün bunlar yaşanıyor. Ama huzurun olmadığı yerde bunların hiçbiri ifade etmiyor. Yanı başımızdaki ülkelerin sorunlarını görüyoruz" dedi.
Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Batman'da da insanların bayrağına, ülkesine sevdalı olduğunu belirten Vali Ahmet Deniz, "Dim dik ayaktalar, birlik ve beraberliklerine sahip çıkıyorlar. Hendek siyasetine ve çukur siyasetine prim vermeyerek, vatanperverliklerini gösteriyorlar. Güzel insanlara gayemiz hizmetin en iyisini sunmak. Bize düşen görev vatandaşın huzurunu sağlamaktır. Bir tek silahlı terör örgütü mensubu kalmayıncaya kadar mücadelemiz devam edecek. Vatandaşın referandumda özgür iradesini sandığa yansıtması önemlidir. Tüm güvenlik tedbirlerini aldık" diye konuştu.
Sason İlçesi ziyaretinin ardından ilçeye bağlı Yücebağ Beldesi'ni de ziyaret eden Vali Deniz, beldeye yeni bir okulun yapılacağının bilgisini vererek, Muş-Sason yolunun yapımı için projenin hazırlandığını söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!