Vali Demirtaş muhtarlar ve vatandaşlarla buluştu

Güncelleme Tarihi:

Vali Demirtaş muhtarlar ve vatandaşlarla buluştu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2017 14:02

Vali Demirtaş muhtarlar ve vatandaşlarla buluştu

Haberin Devamı

ADANA Valisi Mahmut Demirtaş, Yüreğir İlçesi'ne bağlı Yunusoğlu ve Solaklı mahallelerinde muhtarlar ve vatandaşlar ile bir araya geldi.
Mahalle muhtarlıklarındaki görüşmelerde vatandaşların lise yapımı, kaldırım ihtiyacı, ulaşımda yaşanan aksaklıklar, sağlık hizmetleri, uyuşturucu kullanımı, sağlık ocağı talebi ve elektrik kesintileri gibi sorunları ile çeşitli konulardaki talep ve beklentilerini dinleyen Vali Mahmut Demirtaş "Devletimiz ve hükümetimizin öncülüğünde mahallelerin daha yaşanılabilir hale getirilmesi için elimizden gelen tüm gayreti göstermeye devam edeceğiz" dedi.
SURİYELİLER KONTEYNER KENT'E TAŞINACAK
Vali Demirtaş, vatandaşların sokaklarda ve çadırlarda yaşayan Suriyeliler konusundaki taleplerini de dinledi. Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Türkiye'ye sığınan Suriyelilere sahip çıkmanın bir insanlık görevi olduğuna dikkat çeken Demirtaş, şunları söyledi:
"Devletimiz ve hükümetimizin destekleriyle ilimizde kurulan ve Suriyelilere daha uygun yaşama ortamı sağlayan konteyner kent, binlerce Suriyelilere yuva oluyor. Sizlerin dile getirdiğiniz üzere, halen mahalle aralarında ve çadırlarda yaşayan Suriyeliler tespit edilip, onların da konteyner kente nakillerinin sağlanması ve dile getirdiğiniz eksikliklerin giderilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağından kuşkunuz olmasın."
Vali Demirtaş, programı kapsamında, yapımı devam eden bir cami inşaatı ile dere ıslahı çalışmalarını da inceledi.

ADANA,(DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!