Vali Coş Koltuğunu Zeynep’e Teslim Etti

Güncelleme Tarihi:

Vali Coş Koltuğunu Zeynep’e Teslim Etti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2015 13:53

YENİ VALİNİN İLK TALİMATI GAZETECİLERE ÇAY SÖYLEMEK OLDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş koltuğunu devir-teslim töreniyle öğrenciye devretti. Makam koltuğuna oturan 17 Ağustos İlköğretim Okulu 10 yaşındaki Zeynep Beril Nemli isimli öğrencinin ilk talimatı gazetecilere çay söylemek oldu.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Vali Coş’un koltuğuna oturan 17 Ağustos İlköğretim Okulu öğrencisi Zeynep Beril Nemli yaptığı konuşmada, “Çok mutluyum. Çok sevinçliyim, çok güzel bir duygu. 23 Nisan dünyadaki tüm çocukların bayramı. Tüm çocuklar barış içinde yaşasınlar” dedi.
Gazetecilerin Valilik Makamına oturdunuz ilk talimatınız ne olacak Valim? Sorusu üzerede cevap veren 10 yaşındaki Zeynep Beril Nemli, “ İlk talimatım gazeteci arkadaşlara çay söylemektir. Sizlere ilkten çay ikram edelim. 23 Nisan dolayısıyla talimatlarımızı daha sonra söyleyeceğiz. Şimdilik özellikle çocukların ve tüm Sakaryalıların bayramını kutluyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, minik öğrenci Zeynep Beril Nemli hediye takdim etmesinin ardından program sona erdi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Sakarya Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen etkinlikle devam etti. Çocukların doyasıya eğlendiği etkinlikte Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, çalan oyun havasında sahneye çıkarak karşılıklı oynadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!