Vali Çınar, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Vali Çınar, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2017 16:56

Vali Çınar, şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi

Haberin Devamı

Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS,(DHA)-BİTLİS Valisi Ahmet Çınar, Bitlis ve ilçelerindeki şehit yakınları ve gazilerle yemekte bir araya gelip sorunların dinledi.

Bitlis polisevinde gerçekleştirilen programda Bitlis Valisi Ahmet Çınar, şehit yakınları ile tek tek tokalaştı. Yemeğin ardından da şehit yakınlarının sorunlarını dinledi. Vali Çınar, iş yoğunluğundan dolayı kendilerini evlerinde ziyaret edemediğini, ancak bu programlarısürdüreceklerini söyledi. Vali Çınar, "sizler bizim baş tacımızsınız. Bunu laf olsun diye değil, samimiyetimizle söylüyoruz. Sizin her meseleniz bizim meselemizdir. Emin olun ki elimizden gelineni yapıyoruz. İmkan olduktan sonra hiçbir şeyi sizden esirgemeyeceğimizi bilmenizi istiyoruz. Huzurlu ve sağlıklı olmanızı cenabı Allah'tan diliyorum."dedi.

Program, Tatvan Şehitler Derneği Başkanı Yusuf Özdemir, Vali Çınar'a isminin yazdığı Türk Bayrağı halıyı hediye etmesinin ardından sona erdi. Programa, Bitlis Vali Yardımcıları Kamil Güzel ve Murat Kütük, 10. Komando Tugay Komutanı Albay Taner Dinç Yürek, Bitlis Jandarma Komutanı Albay Mustafa Gezer ile kurum amirleri katıldı.



FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!