Vali Azizoğlu’ndan Basın Mensuplarına Kahvaltı

Güncelleme Tarihi:

Vali Azizoğlu’ndan Basın Mensuplarına Kahvaltı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2015 16:13

BARTIN VALİSİ AZİZOĞLU, BASIN MANSUPLARIYLA KAHVALTIDA BULUŞTU

Bartın Valisi Seyfettin Azizoğlu 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.
İl Özel İdaresi İnkumu tesislerinde düzenlenen kahvaltıya Vali Seyfettin Azizoğlu’nun yanı sıra İl Jandarma Komutanı Albay Tekin Aktemur, İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Abdulsetter Bayram, İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Özdemir ile basın mensupları katıldı.
"KAMU GÖREVİ YAPIYORSUNUZ"
Kahvaltının ardından basın mensuplarının bayramını kutlayan Vali Azizoğlu: “1 yıla aşkın Bartın’da görev yapıyorum. Bu bir yıla aşkın süre içerisinde bütün basın mensuplarımızla kardeşane içerisinde olduğumuzu, birbirimize çok yakinen tanıdığımızı ve anladığımızı düşünüyorum. Gerçekten kamu görevleri olarak halka, devletin anayasanın ve kanunlarının yetki ve sorumluluk gereğince hizmet vermekle yükümlüyüz. Sizlerde basın mensupları olarak yapılan işleri halka en doğru, en hızlı şekilde bildirmekle ve anlatmakla yükümlüsünüz. Bu manada çok önemli bir kamu görevi yapıyorsunuz. İlimiz için çok önemli bir yere sahip olan basınımızın bayramını kutluyorum” dedi.
"ÖNEMLİ GÖREVLERİNİZ VAR"
Basının tanıtım için önemli görevler üstlendiğini ifade eden Vali Azizoğlu, “Basınımız Bartın’da haberleri net ve objektif bir şekilde halkımıza duyurmanın gayreti ve çabası içerisindeler. Bizde kamu kurumları olarak halka en hızlı ve net şekilde ulaşmak için tüm kurum amirlerimize yaptıkları tüm etkinlikleri veya olayı en açık şekilde sizlerle paylaşmasını söylemiştim. Çünkü haberin doğruluğu çok önemlidir. Yanlış bir haberde toplumda yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Doğruyu bulmak içinde bütün kapıların açık olması gerekir” diye konuştu.
"SİZLERDEN DESTEK BEKLİYORUZ"
Vali Azizoğlu şöyle devam etti: "Türkiye’nin en güzel turistik merkezi olacak Bartın bölgenin en önemli turizm merkezidir. Turizm ve ticareti canlandırabilirsek, Bartın sadece bölgenin değil, Türkiye’nin en güzel turistik merkezi olacaktır. Bu konuyla ilgili ben sizlerden basın mensuplarında tanıtım konusunda destek istiyoruz. Bartın’ı Türkiye’ye ve dünyaya tanıtabilirsek turizm yatırımcılarını Bartın’a getirebilirsek, turizm alt yapısını oluşturabilirsek, ticareti de Bartın’da canlandırmış olacağız."
Kahvaltının ardından Bartın Gazeteciler Derneği Başkanı Güngör Yavuzaslan tarafından Vali Azizoğlu’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!