Vakıfbank'ta zafer kutlaması

Güncelleme Tarihi:

Vakıfbankta zafer kutlaması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2013 15:02

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde Eczacıbaşı VitrA'yı play-off final serisinde 3-0'lık skorla geçerek 2012-2013 sezonunda namağlup şampiyonluğa ulaşan Vakıfbank, bu başarısını kutladı.

Swissotel'de düzenlenen kutlama programında Vakıfbank'ın yönetici, teknik heyet ve oyuncuları bir araya geldi. Vakıfbank Genel Müdürü Halil Aydoğan'ın yanı sıra toplantıya, yöneticiler, antrenör Giovanni Guidetti ile yardımcıları ve oyuncular katıldı.

Sezon içinde CEV Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası'nı kazanan, son olarak ligde de mutlu sona ulaşan Vakıfbank'ın genel müdürü Halil Aydoğan, takımın tüm kulvarlarda 47 resmi maça çıktığını hatırlatarak, "Hepsini kazanarak dünyada muhteşem bir rekorun sahibi olduk. Hiçbir takım sporunda böyle bir başarı yok" dedi.

Aydoğan, sezon sonundaki hedefleri olan 3 kupaya ulaştıklarını belirterek, "Teknik heyet ve oyuncularımız önemli rekora imza atarak bunu başardılar. Bu nedenle teknik heyetimizi ve oyuncularımızı kutluyorum. Vakıfbank, kökleri yüzlerce yıla dayanan vakıf kültüründen geliyor" diye konuştu.

Bankacılıkta olduğu gibi sporda da istikrarlı başarıdan yana olduklarını kaydeden Halil Aydoğan, şunları söyledi:

"Bütün yatırımlarımızı sadece bugüne odaklı değil, geleceği düşünerek yapıyoruz. Takım kurarken kısa vadeli değil, uzun vadeli düşünüyoruz. Biz burada bu sezonun şampiyonluğunu kutlarken, bir yandan da ekiplerimiz ülkemizin dört bir yanında sporcu taramalarına devam ediyor. Artık yıllarca çalışmanın, tam bir takım ruhuyla hareket etmenin ve büyük bir aile olmanın başarısını kutluyoruz. Hayallerimizden hiç vazgeçmedik. Her zaman inatla, sabırla, inançla ve planlı bir şekilde yürüdüğümüz bir yolun sonunda zirveye ulaştık. Çünkü biz sürdürülebilir başarının yönteminin bu olduğuna inandık."

Guidetti: "Tüm oyuncuları kullandık"

Takımına bir sezonda 3 kupa kazandıran İtalyan antrenör Giovanni Guidetti ise yönetimin tüm isteklerini yerine getirdiğini ve bu şekilde başarıya ulaştıklarını dile getirdi.

Guidetti, sezon boyunca tüm oyuncuları kullandıklarını ifade ederek, "Sadece 6 kişi değil, kadrodaki bütün oyuncular oynadı. Yüksek seviyede oyuncu kadrosu var. Kazanan oyuncularla başarı geldi. Dünyanın en iyi teknik ekibiyle çalıştım. Bu sezonu iyi kutlayalım, çünkü bu tür başarılar çok yaşanmıyor. Önümüzdeki sezon 5 kupa hedefi var. İnşallah bu kupaları alırız" şeklinde konuştu.

Takım kaptanı Gözde Sonsırma, kadrodaki oyuncular olarak Türk kadınını çok iyi temsil ettiklerini vurgulayarak, "Dünyanın en iyi antrenörüne ve teknik ekibine sahibiz. O yüzden kupayı aldık. Bu işin altında imzamız olduğu için çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Bando takımının çaldığı şarkılarla şampiyonluk coşkusunu yaşayan Vakıfbank'ın genel müdürü Halil Aydoğan, antrenör Guidetti ve oyuncular, üzerinde Türkiye Ligi, Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası yazan pastayı kesti.

Glinka veda etti

Voleybol kariyerini noktalayan Vakıfbank'ın Polonyalı oyuncusu Malgorzate Glinka, teknik ekip ve takım arkadaşlarına veda etti.

Glinka'ya Vakıfbank Genel Müdürü Aydoğan plaket verdi. Duygusal anlar yaşayan Polonyalı oyuncu, gözyaşlarını tutamadı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!