Vakıfbank mutluluktan uçuyor

Güncelleme Tarihi:

Vakıfbank mutluluktan uçuyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2013 20:44

Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi 6'lı play-off turu rövanş maçında Eczacıbaşı VitrA'yı 3-1 yenerek “Dörtlü Finale” kalan Vakıfbank'ın kaptanı Gözde Sonsırma, çok iyi mücadele ve oyunla turu geçtiklerini söyledi.

Haberin Devamı

Gözde Sonsırma, karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada, bir sene aradan sonra tekrar “Dörtlü Finale” yükseldikleri için mutlu olduğunu söyledi. Bu sene şampiyon olmak istediklerini vurgulayan Gözde, “Takım arkadaşlarımı, teknik ekibi tebrik ediyorum. Eczacıbaşı VitrA da çok iyi bir mücadele ortaya koydu ama biz hak ettik. Çok iyi mücadele ederek, iyi bir oyunla tur atladık” diye konuştu. “Dörtlü Finale” ev sahipliği yapacak Galatasaray Daikin ile eşleştiklerini belirten Gözde, “Galatasaray ile zor bir maç oynayacağız. Galatasaray taraftarı salonu dolduracaktır ve onların önünde oynamak bizim için zor olacaktır. Ancak biz kaliteli bir ekibiz ve şampiyon olacağımıza inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Vakıfbank'ın liberosu Gizem Güreşen ise yeniden şampiyon olmak istediklerini dile getirerek, şunları kaydetti: “Bu sene 'Dörtlü Finale' kalmaya çok ihtiyacımız vardı. Çok iyi bir takım kuruldu. Bu takım her şeyin çok iyisini hak ediyor. Elimizden gelen her şeyi yaparak, son dört takım arasına kaldık. Çok mutluyum. İnşallah yarı finalde daha iyisini yaparak, tekrar şampiyon olmak istiyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!