Vakıfbank meydan okudu

Güncelleme Tarihi:

Vakıfbank meydan okudu
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2011 16:40

Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom takımının İtalyan antrenörü Giovanni Guidetti, yarınki Fenerbahçe Acıbadem maçı öncesi iddialı konuştu.

Haberin Devamı

Takım olarak dörtlü finalde olmaktan duydukları mutluluğu anlatan Guidetti, şunları söyledi:
“Geliş yolumuz hiç kolay olmadı. Zor bir gruptan çıkıp, iki güçlü takımı geçip, biri Türk takımı Eczacıbaşı VitrA olmak üzere, burada olmaktan kendim ve takımım adına çok mutluyum. Yarın Fenerbahçe Acıbadem ile oynayacağız. Burhan Felek Voleybol Salonu aynı zamanda bizim de evimiz. Biz de burada oynuyoruz. Yarın bizi çok önemli bir maç bekliyor. Yarın müthiş bir taraftar destekleri olacaktır. Biz onların gücünü biliyoruz. Yarın zor bir maç olacak. Bizi yenmek istiyorlarsa, çok çok iyi oynamaları gerekecek.”

Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom takımının kaptanı Gözde Sonsırma ise değerlendirmesinde, “Takım olarak ikinci kez dörtlü finaldeyiz. Hırslı, genç ve takım oyununun gereklerini yapan bir ekibiz. İlk maçımızı Fenerbahçe Acıbadem ile yapacağız ve rakibimizin gücünü biliyoruz ama biz de gücümüzün farkındayız. Yarın kazanıp finalde olmak istiyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!