Vakıf sultanlığı geri dönecek

Güncelleme Tarihi:

Vakıf sultanlığı geri dönecek
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2015 12:10

Vakıfbank’ın 30. yılında yine tüm kupalara talip olduğunu söyleyen Naz, “Ben ve arkadaşlarım bu özel yaşta üzerimize düşen tüm özveriyi göstereceğiz” dedi.

Haberin Devamı

30. yılına görkemli transferleriyle giren Vakıfbank’ın milli yıldızı Naz Aydemir Akyol, “Kulübün bu özel yaşında ‘Vakıf Sultanlığı’ geri dönecek... Geçen yılki hayalkırıklığını bu sezon toplayacağımız kupalarla unutturacağız.” dedi.
En önemli kozlarının yine başantrenörleri Giovanni Guidetti olduğunu anlatan Naz, “Bu yıl ligin kalitesi arttı. Rakiplerimiz sadece Eczacıbaşı ile Fenerbahçe değil. Bunun bilincindeyiz.
Geçen yıl takımda olanlar neleri kaybettiğimizi bildiği için bu sene var gücümüzle çalışıp; elimizden gelen özveriyi parkeye yansıtacağız” şeklinde konuştu.

POTADA CENKSPORLUYUM!

BEŞİKTAŞ’a transfer olan eşi Cenk Akyol’un maçlarını takip edeceğini söyleyen Naz, “Ben Cenksporluyum! O hangi takıma giderse basketbolda o takımın taraftarıyım” dedi.
Son dönemde yaşanan olumsuz olaylardan dolayı futbol izlemeyi bıraktığını söyleyen yıldız voleybolcu ekledi: “Derbi maçları izliyorum ama onun dışında takip ettiğim bir takım ya da lig yok. Kuzenim İlkay Gündoğan futbolcu olduğu halde futbol bilgim ofsaytla sınırlı!”

Haberin Devamı

BAŞKENT EKSPRESİYLE RİO’YA...

MİLLİ Takım’la Montrö Masters ve Avrupa Oyunları şampiyonluklarıyla iyi başladıklarını anlatan Naz, devam etti: “Yarı finale kadar çıktığımız hedef turnuvamız Avrupa Şampiyonası’nda ev sahibi Hollanda’ya yenildik. Çok üzüldüm ama görevimi yaptığıma inanıyorum.
Katıldığımız 2012 Londra’da, olimpiyatların tadını aldık. 2016 Rio’da da yer almak istiyoruz. Önceki elemelerde olduğu gibi maçları yine Ankara’da oynayacağımız için avantajlayız. Umarım Başkent’te yine bileti kaparız.”

HERKES ÇOCUK SORUYOR

“EVLİLİĞİM çok iyi gidiyor. İkimizde sporcu olduğumuz için birbirimizi iyi anlıyoruz. İyi ki Cenk’le evlenmişim. Bana kattığı farklı bakış açıları oluyor. Ben de ona destek oluyorsam ne mutlu bana. Evli olunca ilk çocuk soruluyor, ben şu an kariyerime devam ediyorum. Ama hayat ne getirir bilinmez...“

EN BAŞARILISI KADINLAR

BU ülkenin en başarılı sporcuları kadınlardan çıkıyor. Gerek kadın basketbolcular, gerek biz voleybolcular; gerek bireysel kadın sporcular. Erkekler her zaman ön planda, bu ülkenin gerçeği ama biz bunu yıkmak için elimizden geleni yapıyoruz. Medya ve halk bunu taktir ederse ne mutlu...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!