Vakıf Ay ve TOSİAD üyeleri Sivas'ı ziyaret etti

Güncelleme Tarihi:

Vakıf Ay ve TOSİAD üyeleri Sivası ziyaret etti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2017 13:46

Vakıf Ay ve TOSİAD üyeleri Sivas'ı ziyaret etti

Haberin Devamı

Hakan KALELİ/SİVAS, (DHA)- VAKIF Ay ve Tokatlı Sanayici İş Adamları Derneği (TOSİAD) yöneticileri bir dizi program kapsamında Sivas'a geldi. 
MHP Sivas İl Başkanı Özkan Turan Navruz'un misafiri olan olarak kente gelen grup birlikte sabah kahvaltısı yaptı. Kente özgü yöresel yiyeceklerin sunulduğu kahvaltı programının ardından konuşan MHP Sivas İl Başkanı Özkan Turan Navruz, Sivas’ta böyle bir grubu ağırlamaktan ötürü mutlu olduklarını belirterek, "Tokatlı İş Adamları Derneği ve Vakıf Ay yönetiminin Tokat ziyaretleri kapsamında Sivas ziyaretleri olmuştu. Vakıf Ay’ın amacı Türkiye genelindeki üstün vasıflı çocukların eğitimine destek vermek ve onların öğretim durumlarını daha da iyileştirmektir. Bu çabalarından dolayı vakıf yöneticilerimize teşekkür ediyoruz. Şehrimize hoş geldiler." dedi.
TOSİAD İstanbul Şube Başkanı Ender Demirtaş ise bir dizi program kapsamında Sivas’ı ziyaret etme fırsatı bulduklarını belirterek, "Osmanlı döneminde bağlı bulunduğumuz sancağımız olan Sivas'ı ziyarete geldik. Sivas'taki kıymetli dostlarımız bizi misafir ettiler. Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum." diye konuştu.
Grup daha sonra Sivas'ın tarihi ve turistik yerlerini ziyaret etti.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!