Vajina estetiği ile orgazmı kolaylaştırmak mümkün mü?

Güncelleme Tarihi:

Vajina estetiği ile orgazmı kolaylaştırmak mümkün mü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2015 14:58

Orgazm olamayan kadınlar kendilerini zorunlu hissettikleri için ilişki esnasında orgazm taklidi yapabilirler. Çok sayıda kürtaj, fazla doğum yapmak vajinada deformasyona neden olduğu için orgazmı zorlaştırabilir. Ancak vajina estetiği ile orgazmı kolaylaştırmak mümkün.

Haberin Devamı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, perinatolog Prof. Dr. Sevtap Hamdemir Kılıç, vajina estetiğinin orgazmı kolaylaştırabileceğini söylüyor.

Vajina estetiği ile orgazmı kolaylaştırmak mümkün mü

Orgazm çevresel olarak dış  ortamdan gelen  cinsel uyarıları beynin yoğun bir şekilde alması sonucu vücudun cinsel organlarına  bu uyarıları işleyip iletmesi sonucu oluşan cinsel cevap olarak tanımlanır. Orgazm olamayan kadınlar kendilerini zorunlu hissettikleri için ilişki esnasında orgazm taklidi yapabilirler. Bu durum her kadın için zor ve sıkıntılı bir durumdur. Bu nedenle kadınlar eğer yaşayamıyorlarsa önce bunu öğrenmelidirler. Orgazm olmak ve orgazm evrelerini sağlıklı bir şekilde yaşayabilmek için nefes kontrolü, orgazm egzersizleri, eşe ihtiyaçlarını anlatmak yani açık iletişim, ön sevişme, düzenli spor ve beslenme şekli oldukça önem arz etmektedir.

Haberin Devamı

Vajina estetiği ile orgazmı kolaylaştırmak mümkün mü

AŞK KASLARINA OPERASYON İLE ORGAZM KOLAYLAŞIYOR

Ancak doğum çok sayıda kürtaj yada rahim müdahaleleri nedeniyle bozulmuş ve gevşemiş genital organlarda aşk kaslarının kasılması sonucu yeterli basınç oluşmaması nedeniyle orgazmı etkileyebilir. Vajinada bulunan aşk kasları adını verilen pelvik taban kasları orgazma ulaşmanın garantisidir. Bu durumda eğer anatomik bozukluk varsa mutlaka anatomiyi düzeltmek amacıyla mutlaka cerrahi yada lazer ile müdahale edilmeli ve vajinal kanal sıkılaştırılmalıdır.

Vajinal kanala yapılan estetik işlemlere vajinoplasti adı verilmektedir. Cerrahi yolla yapılan işlemlerde ortalama işlem süresi yaklaşık bir saattir.İşlem sonrasında birkaç gün hafif ağrı hissedilebilir. İşlemden sonra 1 hafta antibiotik kullanımı ve genital hijyene dikkat edilmelidir.

VAJİNA DARALTMA OPERASYONUNDAN NE KADAR ZAMAN SONRA CİNSEL İLİŞKİYE GİRİLEBİLİR? 

Vajina daraltma operasyonunu eğer lazer ile yapılmışsa yaklaşık 2 hafta beraberinde cerrahide uygulanmışsa 6 hafta ilişki olmaması gereklidir.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!