Üzüntüsü büyük

Geçtiğimiz ay Fransa’ya giden ve burada dünyaca ünlü Quiberon estetik ve sağlık merkezinde birkaç hafta geçiren Gül Ergi, sonunda Türkiye’ye döndü. Ancak orada depoladığı enerji ve morali çabuk tüketti.

Annesinin rahatsızlandığını duyan Ergi’nin üzüntüsü büyük... 78 yaşındaki annesinin kemik erimesi şikayeti nedeniyle riskli bir operasyon geçirecek olması nedeniyle stresli günler geçiren Ergi, önümüzdeki hafta doğum günü partisini yapıp yapmamakta kararsız kaldı./images/100/0x0/55ea5f13f018fbb8f87b98d7

Salsa partisi 25 Mart’ta

Hyatt Regency İstanbul Gossip Bar, 25 Mart gecesind 5. sezonundaki Salsa Boom partiler zincirinin ikincisi ile sallanacak. Gecede, dünyaca ünlü Hollandalı Salsa Dance Squad grubu, dans şovları ile konuklara unutulmaz saatler yaşatacak. Salsa tutkunlarının buluşma noktası olan Gossip Bar’da, Salsa Dance Squad grubunun dışında Mundo Latino dansçıları da çıkacak.

Bir daire verdi ortaklığı bitirdi

Feryal Gülman ile Adnan Polat geçen yaz bir iş ortaklığına girmiş ve Polat, Gülman’ın Bodrum-Türkbükü’ndeki arazisine süper lüks villalar yapmaya başlamıştı. Bodrum Village adı altında yapımına başlanan daireler bitmek üzere... Ancak inşaatın tamamlanmasına az bir süre kala Adnan ve Murat Polat kardeşler, Feryal-Kemal Gülman çiftiyle ortaklıklarını bitirdi. Murat Bey, Gülman çiftine bir daire vererek ortaklığı noktaladıklarını belirtiyor. Duyduğuma göre Ayşe-Adnan Polat çifti ile Murat Polat ve sevgilisi Funda Barın da yaz aylarını bundan sonra burada geçirecekmiş.

Kalabalığa dayanamadı

Suzan Sabancı Dinçer, önceki akşam Karaköy Liman Lokantası’ndaki defileyi izlemeye gitti. Ancak geceye olan yoğun ilgi nedeniyle kapıda yaşanan izdiham, Suzan Hanım’ı tedirgin etti. Bir süre içeri girip girmemekte tereddüt eden Dinçer, sonunda izleyiciler arasında yerini aldı. Ama kalabalıktan çok bunalınca, gecenin sonunu beklemeden oradan ayrıldı.

Miami’de Akdeniz esintileri

Nurdan-Gökhan Yüzbaşıoğlu çifti, uzun zaman önce Miami’ye yerleşmişti. Miami’de açtıkları The Spy Lounge-Brasserie, kısa zamanda buranın gözde mekanları arasına girdi. Orada yayınlanan VIP Magazine adlı derginin editörü Brandon Dane bu mekanı yazınca popülerliği iyice arttı. İşte o yazıdan birkaç satır: "Gökhan Yüzbaşıoğlu ve eşi Nurdan, 2000 yılından beri Miami’de yaşıyor. Türkiye’de Ritz-Carlton İstanbul’da açtıkları RedRoom da dahil birçok kulüp-restoran işletmişler. Eski bir borsacı olan Yüzbaşıoğlu’nun amacı Akdeniz yaşam tarzını Miami Beach’e tanıtmak. Spy Lounge-Brasserie bir restoran ama lounge’a dönüşebilen bir restoran. Amaç ise müşteriyi şaşırtmak."

Kuyruğa takıldı

A’la mode 2006, önceki akşam Karaköy Liman’da başladı. Defilenin düzenlendiği mekanın binanın 3’üncü katında olması ve asansörlerin yetersiz kalması, özellikleri kadınları zor durumda bıraktı. Topuklu ayakkabıları üzerinde uzun süre kuyrukta bekleyenlerden biri de Mine Narin’di... Mine Hanım, bu sıkıntılı dakikaları atlatıp salona girince rahat bir soluk aldı.

Müzelik koleksiyon

Türk erkek modasına yön veren ünlü modacı Faruk Saraç, bir ilke daha imza atmaya hazırlanıyor. 400 parçadan oluşan "Geçmişten Günümüze Polis Faruk Saraç" koleksiyonu, Türk polis teşkilatının 161. kuruluş yıldönümünde, 10 Nisan günü Ankara Bilkent Oteli’nde düzenlenecek defileyle tanıtılacak. Saraç koleksiyonu 11 Nisan günü de 1200 davetlinin katılacağı Çırağan Sarayı’ndaki polis resepsiyonunda beğeniye sunacak. Faruk Saraç, bu özel koleksiyonu, diğer nesillere de aktarılması için daha sonra Ankara’da bulunan Polis Akademisi Müzesi’ne hediye edecek.

Hollywood yıldızı gibi

Geride bıraktığımız aylarda hemen her akşam bir mekanda görmeye alıştığım Esra Gürsoy’a son bir aydır rastlamıyordum. Esra Hanım, bu uzun aranın sonunda önceki akşam Karaköy Liman Lokantası’nda kendini gösterdi. Dilek Hanif’in defilesini izlemek üzere mekana gelen Gürsoy, kırmızı halının önünde duran otomobilinden inerken Hollywood yıldızlarını anımsatıyordu. Bu arada kış sezonunda ipin ucunu biraz kaçırdığı ve kilo aldığı da dikkatten kaçmadı.

Aylin hanım tanımış

Önceki gün, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün bir cafe’de karşılaştığı Bill Gates’i tanımadığını yazmıştım. Bunun üzerine Sarıgül aradı. İddiaların aksine, o gün Gates’i asıl eşi Aylin Hanım’ın tanıdığını ve oradaki garsonları ikaz ettiğini söyledi.
Yazarın Tüm Yazıları