Uyuşturucu kurbanı 17 yaşındaki Serdar'ın babası feryat etti

Güncelleme Tarihi:

Uyuşturucu kurbanı 17 yaşındaki Serdarın babası feryat etti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2018 12:35

Uyuşturucu kurbanı 17 yaşındaki Serdar'ın babası feryat etti

Haberin Devamı

OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE'de, geçtiğimiz günlerde 17 yaşındaki oğlu Serdar Rahim Ada'yı kaybeden baba İbrahim Ada, uyuşturucu bağımlılığına bağlı genç yaşta ölümlerin arttığını belirterek , bu olayla ilgili ailelerin yüreklerinin yanmasının sona ermesini istedi.
Osmaniye merkez Raufbey Mahallesi'nde oturan 8 çocuk babası 56 yaşındaki İbrahim Ada, oğlu Serdar Rahim Ada’nın uyuşturucu kullanımından dolayı ölüm haberini hastane yetkililerinin telefonundan öğrendiğini, böylesi bir acı haberi başka ailelerin yaşamamasını için yetkililerin olaya ciddi ve duyarlı bir yaklaşım göstererek mücadele edilmesi gerektiğini söyledi.
İbrahim Ada, "Bu uyuşturucu satıcıları ile uyuşturucu baronları; dağılmış aileler ile özellikle de babaları yanlarında olmayan ailelerin çocuklarını seçiyorlar. Böyle ailelerin çocuklarını yanlarına çekebilmek için çeşitli yolları deniyorlar. Önce uyuşturucuyu tattırıp, ardından torbacı ve satıcı olarak bu illetin içine sokuyorlar. Osmaniye’de son 15 gün içerisinde  uyuşturucu kullanımı nedeniyle 5 genç yaşamını yitirdi. Osmaniye’mizin adı başka illerde ‘uyuşturucu ölümleri’ ile anılmasını istemiyorum. Osmaniye’de bir çok yetkili ile görüştüm, ilgileneceklerini gerekenin yapılacağını söylediler ama bu sözlerle neticeye varılmıyor. Ben 17 yaşındaki evladımı toprağa verdim, başka gençlerimiz ölmesin, başka anne-babalar ağlamasın" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!