Üyeler tek tek gezilecek

Güncelleme Tarihi:

Üyeler tek tek gezilecek
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2016 15:52

Başkentli genç işadamları, ‘İŞ’TE ANGİAD Projesi’ni başlattı. Proje kapsamında 900 civarındaki üyenin işyeri tek tek gezilerek, üyelerin ekonomik işbirliği yapmalarının önü açılacak.

Haberin Devamı

Ankara Genç İşadamları Derneği (ANGİAD) Başkanı Emre Altındağ, projenin, yalnızca dernek üyelerinin değil, kent ve ülkenin ekonomik yaşamına da katkıda bulunacağını söyledi. Ekonomik durgunluğa karşı kendi içlerinde çeşitli tedbirler aldıklarını, projenin de bu tedbirlerden biri olduğunu vurgulayan Altındağ şunları kaydetti:

TANITIM YAPILACAK

“Proje kapsamında oluşturduğumuz ekipler tüm üyelerimizi tek tek işyerlerinde ziyaret edecek. Ziyaret esnasında işyerlerinin video ve fotoğraf çekimleri gerçekleşecek. Bütün bu görüntüler derneğimizin internet sitesi ve sosyal medya hesapları başta olmak üzere çok geniş bir sosyal ağ üzerinde yayınlanacak. Yani üye işyerlerimizin faaliyet alanları, ürettiği mal veya hizmet konusunda çok geniş kapsamlı tanıtım gerçekleştireceğiz. Bu sayede üyelerimiz birbirlerini daha yakından tanıma, faaliyet alanını öğrenme, birlikte ticaret yapma olanağı bulacak” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!