Usta oyuncu Ayşen Gruda, alkışlarla ödüllendirildi

Güncelleme Tarihi:

Usta oyuncu Ayşen Gruda, alkışlarla ödüllendirildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2017 15:17

Usta oyuncu Ayşen Gruda, alkışlarla ödüllendirildi

Haberin Devamı

Ünsal YÜCEL/KEŞAN(Edirne),(DHA)-EDİRNE'nin Keşan İlçe Belediyesi, kültür etkinlikleri kapsamında İstanbul Jest Tiyatrosu’nun '40’ından Sonra' adlı oyununu tiyatro severlerle buluşturdu.

Keşan Belediyesi Konferans ve Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen oyunu, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Cengizhan Aktan ile birlikte çok sayıda tiyatro sever izledi. Ücretsiz sahnelenen oyunu, Alfanso Paso yazdı, Hale Kuntay çevirdi. Murat Sarı’nın yönetmenliğinde sahneye konan oyunda usta oyuncu Ayşen Gruda, Mahmut Gökgöz, Ahmet Taşdemir, Özge Ünlütezcan, Onur Hanpa rol aldı.

Oyun sonrası sahneye gelerek başarılı performansları nedeniyle sanatçıları tebrik eden ve çiçek takdim eden Aktan, “Seyircimize de futbol derbisi akşamı salonumuzu doldurdukları için çok teşekkür ediyorum. Keşan Belediye Başkanımız Opr. Dr. Mehmet Özcan adına 55'inci sanat yılını kutlayan Ayşen Gruda’ya çiçeğimizi takdim ediyorum. Nice sanatlı yıllara” dedi. Tiyatroda bulunan seyirciler Ayşen Gruda’nın tiyatrodaki başarılı performansı ile 55'inci sanat yılını ayakta alkışlarla ödüllendirdi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!