Üst düzey mücadele

PAZAR günü heyecan yüzdesi yüksek olan Fenerbahçe-Kasımpaşa ve Galatasaray-Bursaspor maçlarından sonra, dün geceki maçın ilk dakikalarında çok keyifsiz bir maç mı izleyeceğiz derken; hakem Serkan Çınar, bir anda tatsız-tuzsuz geçen karşılaşmanın maydonozu oluverdi.

Hakemlerin formalarının parçalandığı, yardımcıların yumruk yediği Süper Ligimizde, hakem Serkan Çınar, Umut’a o ilk sarı kartı neden gösterdiğini bu ülkede hiç kimseye anlatamazsın. Mozambik’te belki...
Onur güven veriyor
Trabzonspor’un görüntüdeki tek forveti, 26. dakikada oyun dışı kalınca ister istemez 11 kişi oynayıp da gol atamadığımız maçlar geldi aklımıza. Buna rağmen Trabzonspor, 10 kişiyle vermiş olduğu mücadele ile oyunu belirli ölçüde dengelemeyi de başardı.
Eskişehir’in etkili geldiği dakikalarda ise, kalesinde devleşen bir Onur vardı ki, kendisini Es Es Bandosu eşliğinde izlemekten büyük bir keyif aldım. Bu adam bana inanılmaz güven veriyor. Ancak onun da gücü son dakikadaki Eskişehir golünü önlemeye yetmedi.
MHK farkındadır
Eskişehirspor, 65 dakika 10 kişi oynayan Trabzonspor karşısında golü kovaladı. Ve son dakikada da aradığı golü Ümit Karan ile buldu. Bu maç, ligdeki sıralamayı etkileyen bir karşılaşma değil. Naklen yayın gelirinden takımların puan karşılığı para aldığı gerçeğini umuyorum ki, MHK de farkındadır.
Neresinden bakılırsa bakılsın, Eskişehirspor-Trabzonspor maçı üst düzey bir mücadeledir. Henüz olgunlaşmamış hakemlere teslim edilemeyecek kadar üst düzey...
Yazarın Tüm Yazıları