Uşak’ta Ücretsiz Murat Kekilli Konseri

Güncelleme Tarihi:

Uşak’ta Ücretsiz Murat Kekilli Konseri
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2015 12:32

AK PARTİ UŞAK İL TEŞKİLATI, 25’İNCİ DÖNEM MİLLETVEKİLİ ADAY TANITIM TOPLANTISI KAPSAMINDA, ÜCRETSİZ VE HALKA AÇIK MURAT KEKİLLİ KONSERİ ORGANİZE ETTİ. BU AKŞAM SAAT 20.00’DA, ATATÜRK SPOR SALONU’NDA YAPILACAK OLAN ADAY TANITIM TOPLANTISI VE KONSER HAKKINDA BİR AÇIKLAMA YAPAN AK PARTİ UŞAK İL BAŞKANI BASRİ YILDIRIM, “ ADAY TANITIM TOPLANTIMIZI HALKLA İÇ İÇE VE İNSANLARIMIZIN KEYİFLİ VAKİT GEÇİRECEĞİ BİR KONSERLE TAÇLANDIRACAĞIZ. KONSERİMİZE BÜTÜN HALKIMIZ DAVETLİDİR” DEDİ.

AK Parti Uşak İl Teşkilatı, 25’inci dönem milletvekili aday tanıtım toplantısı kapsamında, ücretsiz ve halka açık Murat Kekilli konseri organize etti.
Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak olan aday tanıtım toplantısı ve konser hakkında bir açıklama yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, “ Aday tanıtım toplantımızı halkla iç içe ve insanlarımızın keyifli vakit geçireceği bir konserle taçlandıracağız. Konserimize bütün halkımız davetlidir” dedi.
AK Parti’nin ilçelerdeki aday tanıtım toplantıları sona erdi ve bugün saat 20.00’da il çapında tanıtım etkinliği yapılacak. AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, aday tanıtım toplantısının halkla iç içe olması için, Murat Kekilli konseri vereceklerini söyledi. Konsere AK Parti’ye oy veren ve vermeyen herkesin davetli olduğunu kaydeden Basri Yıldırım, “İnsanımızın rahatı için bir dizi hizmeti hayata geçirdik. Uşak’ta ciddi atılımlar yaptık ve 13 yıllık iktidarımız döneminde, altyapı, yerel yönetim, eğitim, sağlık ve ulaşım noktasında büyük işlere imza attık. Şu anda yeni bir seçime giriyoruz ve halkımızın bize olan teveccühü en üst seviyelerde. 25’inci dönem milletvekilliği seçimine Mehmet Altay, Eyüp Gökhan Özekin ve Hüseyin Keskin ile giriyoruz. Adaylarımızı halka açık konser eşliğinde tanıtacağız. Bütün Uşak halkını Atatürk Spor Salonu’na davet ediyorum” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!