Uşak AK Parti Adaylarını Murat Kekilli İle Tanıttı

Güncelleme Tarihi:

Uşak AK Parti Adaylarını Murat Kekilli İle Tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2015 11:28

UŞAK AK PARTİ’NİN 25’İNCİ DÖNEM MİLLETVEKİLİ ADAY TANITIM TOPLANTISI KAPSAMINDA VERİLEN MURAT KEKİLLİ HALK KONSERİNE, YOĞUN İLGİ GÖSTERİLDİ.

Uşak AK Parti’nin 25’inci dönem milletvekili aday tanıtım toplantısı kapsamında verilen Murat Kekilli halk konserine, yoğun ilgi gösterildi.
AK Parti’nin 25’inci dönem Uşak Milletvekili adayları Mehmet Altay, Eyüp Gökhan Özekin ve Hüseyin Keskin, Atatürk Spor Salonu’nda halka tanıtıldı. Milletvekili aday tanıtım toplantısına; AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, Milletvekilleri İsmail Güneş ve Mehmet Altay, ilçe ve belde belediye başkanları, ilçe teşkilat başkanları, parti üyeleri ve binlerce vatandaş katıldı. Murat Kekilli halk konseri öncesi bir konuşma yapan AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, aday tanıtım toplantısını halkla iç içe yaptıklarını belirtti. AK Parti’nin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri bulunduğunu kaydeden Basri Yıldırım, şöyle devam etti: “Hedeflerimiz için Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızla omuz omuza mücadele edeceğiz. Milliyetçiyiz diyip de, Ankara’dan öteye gidemeyen ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde kendi adaylarını çıkaramayan muhalefet partilerine, sosyal demokratız deyip de millete tepeden bakan Ana Muhalefet Partisine, millete fitne çıkaran HDP’ye ve paralelciler, bu salondan inatla selam olsun. Bugüne kadar davamızda emeği geçen milletvekillerimize, il başkanlarımıza ve dava arkadaşlarımıza binlerce defa teşekkür ediyorum. Uşak için ve 7 Haziran için çalışma zamanı gelmiştir. Büyük hedef ve projelere Uşak hazır mı? Yeni Türkiye ve yeni Uşak için var mıyız? Dertlere derman olmaya, binlerce gönül almaya ve milletin sesi olmaya var mıyız? Büyük oyunu bozmaya ve yeniden tarih yazmaya var mıyız? Ne mutlu bu camiaya ki 7 Haziran’a bu millet hazır. Uşak’tan vekil 3 ve hedef 2023. 3 adayımızı size emanet ediyorum ve hep birlikte çalışarak emaneti, Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza teslim edeceğiz”.
NRURULLAH CAHAN: UŞAK’A AK PARTİ MÜHRÜNÜ VURACAĞIZ
Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “7 Haziran seçimlerine çok az bir zaman kaldı, sandığa gideceğiz ve geleceğimizi oylayacağız. 2001 Türkiye’si nerde ve 2015 Türkiye’si nerde? Yolları, hastaneleri, eğitimi ve bir çok alanda 2001 Türkiye’si bitti. Gençlerimiz, çocuklarımız ve kadınlarımız için hayallerimiz var. Bu hayallerin gerçek olması 7 Haziran seçimlerine bağlı. 7 Haziran seçimlerini gözleyen mazlumlar var. Filistin, Yemen, Gazze ve Somali’de gözler Türkiye’nin üzerinde. Dünyada bize bakan ve mazlumların elinden tutup kaldıran, yetimlerin başını okşayıp seven, garibanı yalnız bırakmayan, başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na Uşak’tan en büyük oyu vermeye var mıyız? Uşak AK Parti teşkilatı ve halkımız bu hedeflerden uzak duramaz. Uşak’ın AK Parti’nin kalesi olduğunu göstereceğiz ve Uşak’a AK Parti mührünü vuracağız” dedi.
YENİ TÜRKİYE ZALİMİN ZULMÜNÜN BİTTİĞİ TÜRKİYE’DİR
Nepal’deki deprem faciasından hayatını kaybedenlere başsağlığı dileyen AK Parti Uşak Milletvekili ve adayı Mehmet Altay, “Allah’a şükürler olsun ki, bizlere aşıkların ve ilklerin şehri Uşak’a hizmet etmeyi nasip etti. Tarihi seçime 43 gün kaldı ve yeni Türkiye için bu zaman çok önemli. Yeni Türkiye için neler yapmak istediğimizi bize hep sordular. Yeni Türkiye’yi anlamak için, önce eski Türkiye’de yaşananları unutmamak gerek. Eski Türkiye’de insanlar inançları ve başörtüsü nedeniyle oluşturulan kamusal alanlar nedeniyle eğitim veremiyordu. Başörtüsü nedeniyle insanlar ikinci sınıf görülüyordu. Bugün şükürler olsun ki; artık TBMM’de başörtüsü ile milletvekilliği dahi yapılıyor. Yeni Türkiye özgürlüklerin ve demokrasin tam anlamıyla özümsediği bir Türkiye’dir. Yeni Türkiye, zalimin zulmünün bittiği ve mazlumun güldüğü bir Türkiye’dir” diye konuştu. AK Parti Uşak Milletvekili adayı Eyüp Gökhan Özekin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çanakkale şehitleri için hazırlanan filmde seslendirdiği ve sözleri Arif Nihat Asya’ya ait olan duayı okudu. AK Parti Uşak Milletvekili adayı Hüseyin Keskin, teşkilat mensuplarının birlik ve beraberlik içinde hareket ederek, 7 Haziran 2015 genel seçimlerinden galibiyetle ayrılacaklarını ifade etti. Hüseyin Keskin, “Hedefimiz 400 milletvekili ve yeni Türkiye, yeni güç. Yeni Türkiye ve yeni güç yolunda biz Uşak’ımızda nasıl başarılı olacağız? Küskünlük ve dargınlık bırakılacak, hep birlikte hareket edeceğiz. Biz kendimizi ve hükümetimizin politikalarını anlatacağız. Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatacağız. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır diyeceğiz” şeklinde konuştu.
MURAT KEKİLLİ, BİNLERCE KİŞİYE KONSER VERDİ
Öte yandan AK Parti Uşak Milletvekili İsmail Güneş’in de bir konuşma yaptığı aday tanıtım toplantısı, Murat Kekilli konseriyle devam etti. Binlerce vatandaş, Murat Kekilli’nin şarkılarıyla hüzünlü ve keyifli anlar yaşadı. Murat Kekilli, “Bizler işimizi aşkla yapıyoruz ve aşıklar şehri Uşak’ta olduğum için çok mutluyum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!