Üretici kadınlardan Roman havalı kutlama

Güncelleme Tarihi:

Üretici kadınlardan Roman havalı kutlama
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2018 11:47

Üretici kadınlardan Roman havalı kutlama

Haberin Devamı

Gülhan DEMİRCİ/MEZİTLİ(Mersin), (DHA) - MERSİN'de Mezitli Belediyesi'nce kadınların ürettikleri ürünleri direkt tüketici ile buluşturmalarını sağlamak amacı ile hayata geçirilen 'Kadın Üretici Pazarı' 5'inci yılına girdi, kadınlar yıldönümünü roman havası oynayarak kutladı.
Kutlama programına Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın yanı sıra; Akdeniz Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Ali Daylam, Mezitli Kent Konseyi Başkanı Sibel Gelbul, belediye meclis üyeleri, üretici kadınlar ve vatandaşlar katıldı. Roman Orkestrası ve Halk Oyunları Ekibi'nin müzik ve dansları ile renk kattığı kutlamalarda kendilerini müziğin ritmine bırakan üretici kadınlar da gönüllerinde eğlendi.
Yaptığı konuşmasında duygu ve düşüncelerini dile getiren Başkan Tarhan, "Üretici pazarımızdaki kadınlar arasında araba ve konut sahibi olanınız var. Çocuklarını okutarak, ailesine destek olanlarınız bulunuyor. Sizlerin bu mutluluğunu görünce daha çok mutlu oluyor ve duygulanıyorum. Demokrasinin başlangıç noktası ailelerdir. Kadınlar birlik olsa yer yerinden oynar. Kadınların neler yapabildiğini Mezitli'den tüm Türkiye'ye gösterdik" dedi.
Kutlama etkinliğinde barışı simgeleyen beyaz güvercin de bırakıldı.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!