Ünlülerin markaları burada

Sizlere güzel bir haberimiz var! Dünya modasını yakından takip ediyorsanız artık alışveriş için yurt dışına gitmenize gerek yok.

Bundan birkaç yıl önce Chloe markasını ülkemize getiren Sevim Uyar, tanınmış 17 markayla Akaretler’deki bu mağazasını ‘Polar’ adında bir moda üssüne dönüştürüyor.

Hollywood yıldızlarının giydiği markaları, en moda aksesuvarları bulmak, en azından denemek ve görmek için artık yurt dışında alışveriş planları yapmanıza gerek yok. Seyahatlerinizde dar vakitlere sığdırdığınız ve belki de almak isteyip de alamadığınız birçok şeyi ardınızda bıraktığınız alışverişler, sizin için artık daha keyifli bir hale gelebilir. Örneğin, birkaç ay önce Sienna Miller’ın üzerinde gördüğünüz Zac Posen bir ceket, belki birkaç saat içinde sizin olabilir. Ya da Madonna ile aynı anda, beğendiğiniz bir Stella Mc Cartney elbisesini giyebilirsiniz.

Geçtiğimiz yıllarda Akaretler’de açtığı şık Chloe butiğiyle çok konuşulan Sevim Uyar, bu butiğine ‘şimdilik’ 17 marka daha getirerek, önümüzdeki sezondan itibaren ‘Polar’ adı altında yepyeni bir moda üssü kuruyor. Kişiye özel hizmet verilecek butikte, gece kıyafetlerinden tutun da aksesuvarlara kadar pek çok şık seçeneğiniz olacak. Sevim Uyar’ın amacı misafirlerine her şeyi diledikleri gibi deneyebilecekleri rahat bir ortam sağlayabilmek: ‘Türkiye’de özellikle gece kıyafetleri konusunda önemli bir açık var. Haute Couture tercih etmeyenler için Polar’da gece için de Colette Dinnigan’dan, Oscar De La Renta’dan, Azzaro’dan, Givenchy’ye kadar tüm markaların kıyafetleri olacak.’

Her bedenden bir kıyafet

Dünya modasını yakından takip eden Uyar, bu markaları seçerken Hollywood’un tercihlerine öncelik vermiş. Ürün gruplarını seçerken, bir davette aynı kıyafetlerin giyilmemesi için de her bedenden tek seçenek olmasına özen göstermiş. ‘Aynı kıyafeti iki kişiye satıyorsak her iki isme de bu kıyafeti kime sattığımıza dair bilgi veriyoruz.’ diyor.

Modayı takip eden herkese kapılarının açık olduğunu söyleyen ve uygun fiyat politikalarına da dikkat çeken Uyar, bir çok ürünün büyük bedenlerini de getirdiklerini belirtiyor.

Hangi ünlü, hangi markayı tercih ediyor

Azzaro: Teri Hetcher.

Viktor & Rolf: Nicole Kidman, Karolina Kurkova.

Behnaz Sarafpour: Cate Blanchett, Claire Danes.

Derek Lam: Barbara ve Jenna Bush, Jennifer Connelly.

Givenchy: Kate Moss, Madonna, Sharon Stone.

Matthew Williamson: Sienna Miller, Halle Berry, Naomi Watts.

Micheal Kors: Gwyneth Paltrow, Barbra Streisand, Sharon Stone.

Oscar De La Renta: Sarah Jessica Parker, Beyonce Knowles, Laura Bush.

Proenza Schouler: Demi Moore, Marisa Tomei.

Roland Mouret: Nicole Kidman, Victoria Beckham, Sienna Miller, Cameron Diaz.

Stella McCartney: Gwyneth Paltrow, Madonna.

Temperley: Scarlett Johansson.

Vera Wang: Uma Thurman, Sharon Stone, Charlize Theron.

Zac Posen: Natalie Portman, Liv Tyler, Julienne Moore.

Collette Dinnigan: Elle Macpherson, Naomi Watts.
Yazarın Tüm Yazıları