Ünlülerin çocukları podyuma çıktı

Harvey Nichols’ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Kanyon Alışveriş Merkezi’nde düzenlediği ‘Harvey Nichols Kids 2011 Yaz Çocuk Koleksiyonu’ defilesini cemiyet hayatının ünlü anneleri çocuklarıyla seyretti.

Haberin Devamı

Gül Gölge Saygı ve oğlu Ali, Elif Gönlüm ve oğlu Keremcan, Sinem Yıldırım ve kızı Hera, Hande Acar ve oğlu Aslan’ın da izleyiciler arasında olduğu defilede, Armani Junior, Baby Dior, D&G, Hugo Boss ve Fendi’nin kreasyonları tanıtıldı.

1000 renk 100 çocuk

ÇEV’in (Çağdaş Eğitim Vakfı) destek verdiği ilköğretim okulları öğrencileri ile düzenlediği ‘1000 Renk 100 Çocuk’ adlı resim yarışmasının ödül töreni The Ritz Carlton’da yapıldı. ‘Hayalindeki Kahraman’ konulu resim yarışmasında ilk üçe girenlere ödüllerini ressam Mehmet Güleryüz, fotoğraf sanatçısı Ebru Ceylan ve Berrin Yoleri verdi. Birincilik ödülünü ‘Dünyayı Kurtaran Robot’, ikincilik ödülünü ‘Atatürk’, üçüncülük ödülünü ‘İnsanlara Yardım Eden Kanatlı Melek’ adlı resim çalışmaları aldı.

Satranç oynadılar

Haberin Devamı

Tülin Şahin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Işık Okulları’nın İstinye Park’ta düzenlediği satranç etkinliğine katıldı. Siyah takımı yöneten Tülin Şahin, beyaz takıma karşı mücadele verdi. Öğrencilerin şah, vezir, kale gibi satranç taşlarını canlandırdığı karşılaşma renkli anlara sahne oldu.

Rengarenk hediye

Sabancı Üniversitesi Sakıp Sabancı Müzesi (SSM) ve Beymen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için bir araya geldi. “Çocuklar Sanatla Özgürleşiyor, Dünyayı Bahara Boyuyor” sloganıyla yola çıkan iki kurumun ortak atölye projesi kapsamında, Beymen İstinyePark mağazasının vitrini, 23 Nisan günü tamamen çocuklara bırakıldı.  SSM’deki atölye çalışmalarına katılan 7-9 yaşlarında 12 çocuk, vitrine yerleştirilen büyük tuvalleri özgürce boyadı.

Ağa’dan minik kalplere yardım

Ali Ağaoğlu ve kızı Sena Ağaoğlu, Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde yaptırdıkları spor salonunun açılışına katıldı. Minik Kalplerle El Ele Derneği’nin öncülüğünde Çaycuma’daki Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu Çocuk Yurdu’na spor salonu inşa ettiren Ağaoğlu ve kızı, açılış öncesinde Çaycuma Huzurevi’ni de ziyaret etti.

Bakan’dan ödül

İstanbul Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı yurt, çocuk yuvası ve huzurevlerine 2009-2011 yılları arasında destek veren sivil toplum örgütleri ve kişileri onurlandırmak için Esma Sultan Yalısı’nda tören düzenlendi. Törende Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf, Mika-Der Başkanı Nesrin Ercan’a onur ödülü olan altın madalya verdi.

Çocuklar gibi

Haberin Devamı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Kanyon AVM’de de coşkuyla kutlandı. Shopping Fest etkinlikleri kapsamında “İçindeki Çocuk Kanyon’da” adıyla düzenlenen partiye Neslişah Alkoçlar ev sahipliği yaparken, sosyal hayatın ünlü isimleri birkaç saatliğine de olsa çocukluklarına döndü. Aslışah Alkoçlar elinde şekeri ile ip atlarken, DJ Salih Saka da müzikleriyle etkinliğe renk kattı.

Renkli karnaval

9  yıldır geleneksel olarak düzenlenen Swissotel 23 Nisan Şenliği bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Sunuculuğunu Damla Cercisoğlu ve Suat Güzey’in üstlendiği “Çocuk Karnavalı”na, “Küçük Sırlar” dizisi oyuncuları Sinem Kobal ve Kadir Doğulu’nun yanı sıra Meyra, Çağla Kubat, Esra Eron ve modacı Atıl Kutoğlu da katıldı. AÇEV yararına yapılan organizasyondan elde edilen tüm gelir vakfa bağışlandı.

Yazarın Tüm Yazıları