Ünlüleri buluşturan Mecmua

Mecmua dergisinin ilk sayısı, Nişantaşı’ndaki Longtable’da düzenlenen partiyle kutladı.

Haberin Devamı

Murat Varol ve Cüneyt Yakut’un ev sahipliği yaptığı geceye iş, sanat ve moda dünyasından birçok ünlü isim katıldı. İzzet Çapa ve Ayşe Arman’ın kapak olduğu ilk sayının kutlama gecesinde sahneye Deniz Seki çıktı. Seki’ye ünlü DJ Suat Ateşdağlı’nın eşlik ettiği partide eğlence geç saatlere kadar devam etti.
Esin Moralıoğlu, partiye birlikte katıldığı eski eşi İshak Cerit’le haziran ayında yeniden nikâh masasına oturacaklarını söyledi. Defne Samyeli’den boşanan mimar Eren Talu da sevgilisi Serap ile ilk kez objektiflere poz verdi. Nermin Bezmen’le Tolga Savacı’nın yanı sıra, Manolya Onur ve Can Bozok da geceye katılan sevgililer arasındaydı. Partinin sponsorlarından Kıbrıs’taki Golden Tulip Otel, Cem Özer gibi birçok ünlü isme hafta sonu tatili hediye etti.

Haberin Devamı

MasterChef’ler mutfağa girdi

MasterChef Türkiye’de yarışan 20 yarışmacıdan üçü, Nişantaşı’ndaki Cento per Cento’da mutfağa girdi. Burçe, Gökçe ve Nergis, İtalyan şef Mirco Balzano ile mönü hazırladı. Şefin tavsiyelerini dinleyen yarışmacıların hazırladıkları yemekler daha sonra müşterilere servis edildi.

Dennis Ferrer İstanbul’da

Hey Hey şarkısıyla dans müziği listelerini altüst eden DJ Dennis Ferrer, İstanbullu müzikseverler ile buluşuyor. Ferrer, bu gece Discorium’da performans sergileyecek. Ajan İstanbul tarafından organize edilen gecede ünlü DJ’e Andre Hommen ve Mert Yücel de eşlik edecek.

Yazarın Tüm Yazıları