Ünlüler bugünlerde ne giyiyor

‘Harry Potter’ filminin küçük, afacan kızı Emma Watson büyüdü, gece hayatının bir numaralı isimlerinden biri oldu. Kendisini her zaman böyle ayık göremeyeceğiniz için, Miu Miu kıyafetli halini hemen basayım dedim

Haberin Devamı

Dikkat ettiyseniz, diğer haberlerimde güzel bir kadın fotoğrafı yok. Sayfayı kurtarmam için, ortalığı karıştırmam gerekti. Tek ekmek yiyeceğim yer, geçen hafta yapılan film festivalleri çıktı.
Malaga ve Tribeca, geçen hafta yapılan festivaller. Filmler kadar giyilen elbiseler de konuşulur bu festivallerde, galalarda. Ben bir - iki tane seçtim. Popüler isim olduklarından, sizin de ilginizi çekebilir. Birincisi Emma Watson. Yani ‘Harry Potter’ filminin küçük, afacan kızı. Watson büyüdü, gece hayatının bir numaralı isimlerinden biri oldu. Ajanslardan sürekli, gözleri kaymış, etekleri açılmış şekilde fotoğrafları geliyor. Bu kez Watson’ın, ayakta, ayık ve gülerken bir fotoğrafı gelince, paylaşalım istedim. Kendisini her zaman böyle göremezsiniz. Giysisinin de Miu Miu olduğunu yazayım ki, mail atıp sormak zahmetini yaşatmayayım size. ıkinci güzelimiz ‘Avengers Assemle’ filminin galasından. Ünlü Scarlett Johansson. Ayan beyan seçilebileceği üzere, Prada’yı giymiş, pozunu vermiş.

Haberin Devamı

Gripin’den telefonlu konser

Koç Fest, ismini her yıl biraz daha duyurarak, etkinliklerini sürdürüyor. Festival kapsamında, Trakya Üniversitesi’nde Gripin konseri vardı. Grup, gençleri coşturduğu bu konserde, iPad ile üç parça çaldı. Çalarken güzel de espriler yaptılar. Bundan sonra kendilerine iGripin denirse hiç şaşırmayacaklarını açıklamaları da çok zekiceydi. Öğrencilerin de iPad müziğine, Blackberry telefonlara yükledikleri alkış efektleriyle destek vermeleri, ‘duygusal anlar yaşanmasına’ neden oldu.

Kitabını okudum

Geçen hafta moda konusunda yazdıklarım, giyim konusundaki cehaletimi, epey bir kitleye ulaşınca, hayırsever okurlar harekete geçti. Kimi gönderdikleri mail’lerle tavsiyelerde bulundu, kimileri de giyecek teklifinde bulundu. Herkese teşekkür ederim. Fakat bir dostum, “Ben sana balık vermek yerine, balık tutmayı öğreteceğim” mantığıyla hareket ederek ufkumu iyice açtı. Küçük bir kitapla yanıma geldi, “Oku, bir şeyler kap bundan” dedi. Kitabın adı ‘A Well-Dressed Gentleman’s Pocket Guide’. Pantolondan, çoraba kadar, adam gibi giyinmenizi sağlayan, kılavuz niteliğinde bir kitap. Tam 216 sayfa. Yani, iyi giyinmek, bu işten anlamak için tam 216 sayfalık bu kitabı acilen hatmetmem lazım. Yazın, tatilde bu kitabı okurum, sonbaharda da öyle bir giyinirim ki, beni tanıyamazsınız.

Haberin Devamı

Kaptan eğlenir, golcü kaçar

UEFA ile ilgili yazdığım yazıya, Fenerbahçe taraftarı okurlar kızmışlar. Hem mail hem tweet atarak hoş ve nazik mesajlar vermişler. Oysa yazıda hiçbir takımın adı geçmiyordu. Fenerbahçe düşmanı ilan edilmem, pek hoşuma gitmedi açıkçası. Sarı-lacivertli takımı tutmuyorum fakat düşmanı da değilim. “Moda sayfasında bile Fener düşmanlığı yapıyorsun” diyenler de oldu. Benim yazdığım sayfa moda değil, yaşam sayfası. Hayata dair her şey anlayacağınız. Şimdi elimde Alex haberi var. Bunu yazmazsam olmaz çünkü fotoğrafları öyle güzel ki. Fenerbahçe’nin yıldızı, kaptanı Alex, artık her yerde görmeye alıştığımız ailesiyle futbolcuların vazgeçilmez mekanlarından İstinye Park’ta turladı, yemek yedi, alışveriş yaptı. Alex’in en büyük özelliği, sıcaklığı. Muhabiri gördüğü zaman kaçmaz, durup poz verir. Zaten fotoğraflardan da anlarsınız Alex ve ailesinin mutluluğunu. Ünlü futbolcu, ailesiyle keyif yaşarken, başta Burak Yılmaz üzere, bazı futbolcuların kendisinden birkaç metre ilerde, muhabirlerden köşe bucak kaçması da oldukça eğlenceliydi. Ama çekilen fotoğrafların altına yazılanları görünce de, kaçmakta haklı olduklarını da anlıyorsunuz.

Haberin Devamı

Çocuklar peşinde

Serdar Ortaç ve Kenan Doğulu, son birkaç yıldır sanki seyirci profillerini değiştirmiş gibiler. İkisinin de hayran kitlesi yaş olarak gittikçe küçülüyor. Daha doğrusu çocuklar, bu ikiliyi çok seviyor. Büyük firmalar, oteller de, çocuklara yönelik organizasyonlarda Ortaç ve Doğulu’yu tercih ediyorlar. 23 Nisan’da, Kıbrıs’ta Cratos oteli, çocuklara yönelik bir program yapıp, Doğulu ve Ortaç’ı sahneye çıkarmıştı. Çocukların mest olduğunu yazmama gerek yok. Aynı gösteriyi Süreyya Yalçın’ın da, sevgilisi Tugay Gökkaya ile seyrettiğini de, bir magazin dedikodusu olarak not düşeyim.

Yazarın Tüm Yazıları