Ünlüler Alaçatı’da

İzmir’in son zamanlarda yükselen turizm cenneti Alaçatı, yine ünlü isimleri ağırladı.

Sezon boyunca birbirinden şöhret isimlere ev sahipliği yapan Alaçatı’yı ziyaret edenler arasında bu hafta Ekrem Bora, Çolpan İlhan ve Nurseli İdiz, eski teknik direktör Ümit Kayıhan, şarkıcı Seda Üren, futbolcu Emre Aşık, Dünya Bilardo Şampiyonu Semih Saygıner ve sevgilisi ile Galatasaray’ın unutulmaz futbolcusu Suat Kaya da vardı. Ünlüler, arkadaş grupları, dostları ve eşleriyle birlikte eğlenceli zaman geçirdi.

Paralı sevgili istemiyorum

Ebru Destan, önceki gün eski menajeri Şengül Boybaş’ın Sarıyer’de hizmete soktuğu Şüşu Cafe’nin açılışına katıldı. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Sarıyer Zabıta Müdürü Semra Kartal’ın da katıldığı açılışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Destan, “Eski menajerim, şimdi patroniçe oldu. Onu böyle görmek, beni çok mutlu ediyor” diye konuştu. Ünlü manken, çok yoğun bir tempoda çalıştığı için özel hayatına vakit ayıramadığını da söyledi ve ekledi: “Artık ben de bir sevgili istiyorum. Teklif çok ama bir sürü para harcayan, kapıma her gün gül döken insanları istemiyorum. Çünkü onlarla mutlu olamıyorum. Artık aşkı bulup, mutlu olmak istiyorum.”

Denizde kahve içti

Aysu Baçeoğlu, tatilini geçirdiği Çeşme’deki Sortie Beach’de denizde Türk kahvesi içti. Ünlü manken, daha sonra da arkadaşına fal baktırdı. Arkadaşından yakın zamanda hayatının değişeceğini duyan Baçeoğlu, “Fala inanma derler ama ben gene de inanıyorum, çünkü genelde çıkıyor” dedi.

Teoman yasağa uymaz

Kapalı alanlarda sigara içme yasağının yürürlüğe girmesiyle, birçok ünlünün kurallara uyup uymayacakları merak konusu olmuştu. Bu isimlerden biri de, elinden sigarasını düşürmeyen Teoman’dı. Bodrum’da tatil yapan ünlü rock’çı, önceki gün yine sigara içerken objektife takıldı. Ona yasak konusunda ne düşündüğünü soran gazetecilere yanıt ise yakın bir arkadaşından geldi: “Teoman yasağa uymaz.”

Tatile devam

Deniz Berdan, bu yaz Bodrum sezonunu açan ünlüler arasında başı çekti. Üstelik aradan aylar geçmesine rağmen onun tatili hâlâ bitmedi. Hemen her gün popüler mekânlardan birinde objektiflere takılan, aksesuvarları ve cüretkar bikinileriyle diğer tatilcilerin ve basın mensuplarının ilgi odağı olan Berdan, önceki gün de bu kuralı bozmadı. Gün boyunca elinden cep telefonunu düşürmeyen Berdan, minik bikinisini ve beyaz şapkası ile yine meraklı bakışların hedefindeydi.

23 yıllık aşkın dövmesi

Seval Birinci’nin vücudunun çeşitli yerlerine yaptırdığı ‘T’ dövmelerinin sırrı, bikinili güneşlenince ortaya çıktı. Bu dövmeler, Birinci’nin 23 yıldır birlikte olduğu Turgay adlı erkek arkadaşına olan aşkını simgeliyormuş. Ünlü modacı, göbeğinin hemen üstüne de sevgilisinin ismini yazdırmış.

Demet tatilde

Çeşitli televizyon dizilerinde küçük rollerle izleyici karşısına çıkan Demet Erdem, Bodrum’da objektiflere takıldı. Gölköy’deki Baba Otel’de tatil yapan genç oyuncu, düzgün fiziğiyle iskeledeki tüm bakışları üzerinde topladı.
Yazarın Tüm Yazıları