Ünlü terapist Başkent’e geliyor

Güncelleme Tarihi:

Ünlü terapist Başkent’e geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2013 00:00

Dünyanın en ünlü cinsel terapisti ve evlilik terapisti Prof. Dr. Gerald Weeks, Başkent’e geliyor. 1–2 Haziran’da yapılacak olan seminer, ruh sağlığı profesyonelleri için eğitici ve bilgilendirici olacak.

Haberin Devamı

Cinsel terapi, evlilik terapisi yapan ve yapmaya yeni başlamış birçok terapist için kolay anlaşılan ve uygulanabilen teknikleri öğretmek için Prof. Dr. Gerald Weeks, Ankara’ya geliyor. 1–2 Haziran tarihlerinde, Limak Ambassadore Butik Hotel’de yapılacak olan “Prof. Dr. Gerald Weeks ile İleri Düzey Evlilik ve Cinsel Terapi” isimli seminer, ruh sağlığı profesyonelleri için de eğitici ve bilgilendirici olacak. Seminere katılanlara ayrıca, Prof. Dr. Gerald Weeks onaylı katılım belgesi verilecek.
Modern eğitim kavramlarının kullanılacağı ve “duyarsam unuturum, görürsem hatırlarım ve yaparsam öğrenirim” modelinin uygulanacağı seminer, Türkiye Psikoterapi ve Psikoterapistler Derneği (PSİKODER) ve Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği (CİSED) tarafından öneriliyor.

Haberin Devamı

KİTAPLARI TÜRKÇE BASILDI

Weeks, Amerikan Psikoloji Derneği tarafından 2010 yılında Yılın Aile Terapisti Ödülü’ne, Amerikan Evlilik ve Aile Terapisi Derneği tarafından Evlilik ve Aile Terapisi Büyük Katkı Ödülü’ne layık bulunmuştu. Amerikan Evlilik ve Aile Terapisi Derneği’nin klinik üyesi olan Weeks, Amerikan Profesyonel Psikoloji Komitesi ve Amerikan Seksoloji Komitesi’nden onaylı komite sertifikasına sahip. Seks, evlilik ve aile terapisi hakkında 19 kitabı yayınlanan Weeks’in, “Evlilik ve Çift Terapisi – Çiftler Terapide” ile “Evlilik Terapisi ve Cinsel Terapiyi Bütünleştirmek” adlı kitapları, Pusula Yayınevi tarafından Türkçe olarak basıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!