Ünlü garsonlar

Coca Cola’nın yeni ürünü Zero’nun tanıtım etkinlikleri bitmiyor.

Reklam filmlerinde Uğur Yücel’in rol aldığı Zero, yarın Nişantaşı ve Ortaköy’deki ünlü mekanlarda tanıtılacak. Saat 18.00-20.00 arası Nişantaşı Beymen Brasserie’de, 20.00-22-00 arası It’s a Joke’ta ve 22.30’dan sonra Ortaköy Blackk’de arka arkaya üç parti verilecek. Bu partilerde Ece Sükan, İzzet Çapa ve Emre Ergani garson kıyafeti giyip, müşterilerine Coca Cola Zero ikram edecek. Coca Cola’nın sponsor olduğu partilerin organizasyonunu ise Bernaylafem Halkla ilişkiler’in sahibi Fem Güçlütürk ile Berna Sağlam yapacak.

Günay’da eğlendiler

Mehmet Ali Yılmaz, geçtiğimiz akşam yeni kız arkadaşı Özge Kent ve bir grup arkadaşıyla birlikte Şişli’deki Günay Restaurant’daydı. Grup, Nil Burak’ın 34. sanat yılını kutladığı gecede geç saatlere kadar eğlendi. Nil Burak’ın yaklaşık üç saat program yaptığı bu renkli kutlamaya Ali Rıza Binboğa, Hayko ve Zen de sahne performanslarıyla renk kattı.

İlle de Türkçe olsun

Lulu’s Cafe’de partilerin ardı arkası kesilmiyor. Bebek’teki mekanda bu akşam "Bütün Gece Türkçe" adı altında bir parti verilecek. Partinin müzikleri, Tekirdağ Rakı’nın yeni kurulan müzik grubu ile DJ Hakan Küfündür’e emanet edildi. Lulu’s’un sahibi Aslı Saçar, bu eğlenceli gecelerin devam edeceğini, müşterilerini şaşırtmaya devam edeceklerini söylüyor.

İstanbul’un ilk tasarım fuarı açılıyor

6-9 Mart tarihleri arasında, Sine Fuarcılık tarafından CNR Expo’da düzenlenecek olan "i-deco İstanbul"da dekorasyon ve tasarım dünyasının önde gelen isimleri bir araya gelecek. Üç gün sürecek olan "i-deco İstanbul"da, Murat Patavi’nin küratörlüğünde düzenlenecek olan i-deas salonu yer alacak. Bu salonda Gökhan Avcıoğlu, Koray Malhan, Derin Sarıyer, Aziz Sarıyer, Tanju Özelgin, Arif Özden, Defne Koz, Bülend Özden, Mehmet Ermiyagil’in özel çalışmaları ve tasarımları sergilenecek. Yine aynı salonda fuar boyunca Zeynep Fadıllıoğlu, Aziz Sarıyer, Gökhan Avcıoğlu, Sema Topaloğlu ve Rodrigo Rodriquez’in katılımıyla özel seminerler düzenlenecek.

Zirvede heyecan başlıyor

Garanti Bonus Card’ın sponsorluğunda, Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Kayak Şampiyonası, bu yıl 7-9 Mart tarihleri arasında Erzurum Palandöken’de gerçekleştiriliyor. Ülkemizi yurtdışında başarıyla temsil eden milli kayakçıların katılacağı şampiyona, büyük bir heyecanla bekleniyor. Kayak sporunun gelişimi açısında büyük önem taşıyan ve her geçen yıl daha büyük bir katılıma ulaşan Türkiye Kayak Şampiyonası’nda minikler, çocuklar, gençler ve büyükler olmak üzere dört ayrı kategoride yarışılacak.

Dodo yurtdışına açıldı

Doğan Çakıt, herkesin bildiği adıyla Dodo, Çukurcuma’da bir yıl önce açtığı mağazasını büyüttü, mekana ikinci katı ekledi. Bugüne kadar daha çok İstanbul, Ankara ve İzmir’de yaşayan yabancılara hizmet veren Dodo, ürünlerini yurtdışında da pazarlamaya başladı. Yeni ürettiği gümüş kaplama sofra takımlarını Londra’da satışa sunan eski işletmeci, kendi tasarımı olan yemek masası ve dolapları ise Amerika’ya yolluyormuş. Dodo’nun aynı zamanda ortağı olan Ceren Evgi, gelecek yıl Londra’da ikinci mağazalarını açmayı planladıklarını söyledi.

Kız kıza eğlence

Aysu Baçeoğlu’nun kız kardeşi manken Günsu Baçeoğlu, gece hayatından uzak kalamıyor. Kendisine geçtiğimiz gece Reina’da rastladım. Mekana yakın arkadaşı Ebru Özben’le gelmişti. Özben’in hayatta en çok güvendiği isimlerden biri olduğunu söyleyen Baçeoğlu, "Gece onsuz asla dışarıya çıkmıyorum" dedi.

Karma sergi

İstanbul Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Servisi yararına, Zühtüpaşa Lions Kulübü desteği ile 5 Ğ 11 Mart 2008 tarihleri arasında "Aslı Göksu Anısına Karma Fotoğraf Sergisi" düzenleniyor.

SİYAD ödülleri sahiplerini buldu

Sinema Yazarları Derneği’nin (SİYAD) düzenlediği 40. Türk Sineması Ödülleri, önceki akşam Türker İnanoğlu Maslak Show Center’da düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Ceyda Düvenci ve Atilla Dorsay’ın birlikte sunduğu, Işın Karaca’nın mini konseriyle renk kattığı SİYAD gecesinde, ödül kazananlara SİYAD heykelciğinin yanı sıra önümüzdeki günlerde piyasaya çıkacak "SİYAD 40. Yıl Kitabı" hediye edildi. Gecenin sürprizi, vizyonda olduğu 8 hafta boyunca sadece 34 bin kişi tarafından izlenen "Yumurta" filminin 8 ayrı kategoride ödül kazanmasıydı. Öte yandan Mahsun Kırmızıgül’ün 2 milyon 300 bin kişiye ulaşan "Beyaz Melek" filmi ödül töreninden eli boş döndü. Geceye Hülya Avşar, Fadik Sevin Atasoy, Yıldız Kenter, Cansu Dere, Özgü Namal, Şenay Gürler, Çetin Tekindor, Murat Evgin-Elif Kuşçulu, Erkan Can, Güneri Cıvaoğlu, Sema Öztürk, Tuna Kiremitçi, Erkan Özerman, Ece Filiz, Elif Dağdeviren, Açelya Elmas, Ekrem Bora, Abdullah Oğuz, Rasim Öztekin gibi ünlülerin de arasında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.

İŞTE ÖDÜL KAZANANLAR

En İyi Film: Yumurta

En İyi Yönetmen: Semih Kaplanoğlu (Yumurta)

Mahmut Tali Öngören En İyi Senaryo: Semih Kaplanoğlu-Orçun Köksal (Yumurta)

Cahide Sonku En İyi Kadın Oyuncu Performansı: Saadet Işıl Aksoy (Yumurta)

En İyi Erkek Oyuncu: Nejat İşler (Yumurta)

En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Performansı: Derya Alabora (Adem’in Trenleri)

En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Performansı: İlyas Salman (Sis Ve Gece)

En İyi Görüntü Yönetimi: Özgür Eken (Yumurta)

En İyi Müzik: Zülfü Livaneli (Mutluluk)

En İyi Sanat Yönetmeni: Naz Erayda (Yumurta)

En İyi Kurgu: Ayhan Ergürsel-Suzan Hande Güneri-Semih Kaplanoğlu (Yumurta)

En İyi Yabancı Film: Pan’ın Labirenti

Umut Veren Sanatçı: Melis Birkan (Barda)

Emek Ödülü: Üstün Karabol

Onur Ödülleri: Müjde Ar, Kadir İnanır, Safa Önal
Yazarın Tüm Yazıları