Üniversitelileri Büyükşehir karşılayacak

Güncelleme Tarihi:

Üniversitelileri Büyükşehir karşılayacak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2015 01:21

Büyükşehir Belediyesi, 3-7 Ağustos arasında gerçekleştirilecek üniversite kayıt işlemleri kapsamında, şehir dışından gelecek öğrenciler için AŞTİ’nin ‘gelen yolcu’ katı ile Ankara Garı’na ‘Öğrenci Bilgilendirme Masası’ açacak.

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve Kültürel İşler Daire Başkanı Büşra Aldoğan, AŞTİ ve Gar’da açılacak ‘Öğrenci Bilgilendirme Masası’ ile Türkiye’nin birçok farklı şehrinden Başkent’e gelecek konuk öğrencileri ilk günlerinde yalnız bırakmayacaklarını söyledi. Aldoğan, “Özellikle sabahın erken saatlerinde AŞTİ ve Gar’dan Başkent’e giriş yapacak öğrencilere sıcak bir karşılamayla ‘hoş geldiniz’ diyeceğiz. Standımıza buyur ettiğimiz konuklarımıza, Büyükşehir Belediyesi’nin üniversite öğrencilerine sunduğu ücretsiz hizmetler hakkında bilgi vereceğiz. Bu arada çeşitli ikramlarda bulunacağız. Ayrıca kayıt yaptıracakları üniversitelere üstü açık turizm otobüsleriyle ücretsiz olarak götürerek ulaşımlarını da sağlayacağız” dedi.
Aldoğan, “Stantlarda uzman personelimiz görev alacak. Başkent Ankara’ya öğrenim görmek için gelen öğrencileri karşılayacak, çorba, şampiyon ekmek ve çay ikramlarında bulunulacak. Öğrencilere ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz çamaşır yıkama hizmeti, sabahları ücretsiz çorba dağıtımı, gençlik merkezleri, BELMEK ve BELTEK kursları gibi hizmetleri hakkında bilgi verilecek. Konuk üniversite öğrencilerine Ankara’nın tanıtım kitapçığı, haritası da hediye edilecek” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!