Üniversitelilerden ilköğretim öğrencilerine İngilizce kursu

Güncelleme Tarihi:

Üniversitelilerden ilköğretim öğrencilerine İngilizce kursu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2018 16:07

Üniversitelilerden ilköğretim öğrencilerine İngilizce kursu

Haberin Devamı

Sinan HARMANCI/AMASYA,(DHA)- AMASYA Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği 3’üncü sınıf öğrencileri topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında üniversite personelinin çocuklarına ingilizce kursu verdi.

Amasya Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği 3’üncü sınıf öğrencileri topluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında başlattıkları projeyle üniversite personelinin çocukları için İngilizce kursu düzenledi.

Kursa katılan ilköğretim öğrencisi Yağmur Balcı, “Kursumuzdan çok memnun kaldım, derslerime çok büyük katkı sağladı. Bence seneye de devam etmeli. Matematik, Türkçe gibi derslerden de kurslar olsa da güzel olurdu. Derste daha çok yazarak değil oyun oynayarak eğlendim. Hocalarımdan da memnunum” dedi.

Öğrenci velisi Neslihan Öz, “Kursa giderken oğlumun çok mutlu olduğunu görmek bu projenin ne kadar doğru olduğunun kanıtıdır. Daha önce ufak çaplı İngilizce kursularına katılımını sağlamıştım. fakat hiç sevmedi ve gitmek istemedi. Çocuğumun ilgisini kurstaki öğretmenlerin sürekli artan ilgisine ve İngilizceyi eğlendirerek öğretmelerine bağlıyorum. Kursumuzun gelecek sene de devam etmesini rica ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Amaçlarının İngilizceyi sevdirmek olduğunu belirten Ders Danışmanı Öğretim Üyesi Dr. Betül Bal Gezegin, “Derslerimiz çağdaş dil eğitimi yöntem ve tekniklerini kullanarak öğrenciyi merkeze alan bir anlayışla ilerlemektedir. Çalışan personel velilerimiz bu projeden çok memnun kaldıklarını ve devam etmesini istediklerini dile getirmişlerdir. Emeği geçen tüm gönüllü öğretmen adaylarına ve etkinliği destekleyen yetkililerimize teşekkür ederiz” dedi.

Haftada iki saat olarak belirlenen kurstan kırk ilköğretim öğrencisi yararlandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!