Üniversiteli kızı evinde biçaklı rehin alan şüpheli adliyede

Güncelleme Tarihi:

Üniversiteli kızı evinde biçaklı rehin alan şüpheli adliyede
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 17:15

Üniversiteli kızı evinde biçaklı rehin alan şüpheli adliyede

Haberin Devamı

Hakan TÜRKTAN / ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR'de yanındaki arkadaşı tabancayla ile açılan ateş sonucunda yaralandıktan sonra olay yerinden kaçıp evine zorlu girdiği üniversite öğrencisi G.Ö.'yü bıçakla rehin alan ve özel harekat polisleri tarafından etkisiz hale getirilen Sercan İ. ile yaralama olayını şüphelisi Halil K. adliyeye sevk edildi.
Olay dün Bahçelievler Mahallesi Toros Sokak'ta meydana geldi. Arkadaş oldukları belirtilen  40 yaşındaki Halil G., 26 yaşındaki Halil K. ve 24 yaşındaki Sercan İ. arasında alkolün etkisiyle tartışma çıktı. Halil K. tabancayla ateş ederek Halil G.'yi omzundan yaraladı. Halil K. olay yerinden kaçarken, Halil G. de ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olayın ardından Sercan İ. de kaçıp Bahçelievler Mahallesi Civan Sokak'taki bir apartmanın 3'üncü katında oturan Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi 4'üncü sınıf öğrencisi 24 yaşındaki G.Ö.'nün evine zorla girdi. 
Genç kızı bıçakla rehin alıp evin balkon ve pencere camlarını kıran Sercan İ., özel hareket polislerinin düzenlediği operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Sercan İ.'nin 1.40 promil alkollü olduğu belirtildi.
Polis ekipleri Halil G.'yi tabancayla yaralayan Halil K.'yı da yakaladı. Gözaltına alınan Sercan İ. ile Halil K. yapılan sorgulamalarının ardından adliyeye sevk edildi.

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!